15 Φεβρουαρίου 2012

Το δεξί στρατόπεδο είναι σε "αναδιοργάνωση"...όλα τα τελευταία νέα.



Ο Βασ. Μαρκεζίνης αρχηγός του νέου κόμματος μετά τις διαγραφές στη ΝΔ.



Το πρόσωπο που θα μπορούσε να τεθεί επικεφαλής ενός νέου ευρύτατου σχήματος που θα έχει "αντιμνημονιακά", "λαϊκοδεξιά" αλλά και "αστικά" χαρακτηριστικά ψάχνουν οι διαγραμμένοι της ΝΔ. Το πρόσωπο αυτό, λένε, πρέπει να είναι εκτός ενεργού πολιτικής αυτήν την περίοδο αλλά να έχει σαφές στίγμα και αναγνωρισιμότητα. 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ορισμένοι έχουν...
ρίξει στο τραπέζι το όνομα του ακαδημαϊκού Βασίλειου Μαρκεζίνη που ταιριάζει στα παραπάνω χαρακτηριστικά.
 Μάλιστα, η συζήτηση δεν είναι θεωρητική αφού ένας από τους "πρωταγωνιστές" των ανταρτών ταξίδεψε προ ημερών στο Λονδίνο, συναντήθηκε μαζί του και τον βολιδοσκόπησε για τις διαθέσεις του.



από το press-gr


Νέο δεξιό κόμμα απο τους 21 «γαλάζιους» αντάρτες και τον Καμμένο!



Το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου δεξιού κόμματος αρχίζουν και συζητούν σοβαρά οι 21 βουλευτές που διαγράφηκαν απο τη Νέας Δημοκρατία, κάτι που θα αναδιαμορφώσει το μέχρι σήμερα πολιτικό σκηνικό. Μάλιστα, στην εξέλιξη αυτή αναμένεται να παίξει ενεργό ρόλο και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, όπως εξάλλου το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του. Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα στον flash έκανε γωνστό ότι αύριο θα συναντηθεί με τους 21 διαγραμμένους βουλευτές της ΝΔ με τους οποίος «χρόνια είμαστε μαζί, και θα κάνουμε μια προσπάθεια εκεί που συμφωνούμε να είμαστε μαζί. Αν αυτό σημάνει ότι θα είναι ένα κίνημα θα φανεί», συμπλήρωσε.
Στην ίδια συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι έκαναν ήδη την πρώτη τους συνάντηση «όπου συμπέσαμε διότι αρνηθήκαμε αυτή την πίεση να συμφωνήσουμε με το μνημόνιο. Ήταν ήδη ένα πολύ σοβαρό βήμα, έχουμε την δυνατότητα να συμφωνήσουμε σε πολλά πράγματα μαζί κι έχουμε τη δυνατότητα να συμπέσουμε και σε μία κίνηση πολιτική», κατέληξε...


από το parapolika.gr


ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ τον Σαμαρά.



Στη ΝΔ προσπαθούν να το κουκουλώσουν ενώ κάποιοι δημοσιογράφοι που το γνωρίζουν, κάνουν το κορόιδο.Προχθές μια ομάδα στην όποια την πλειοψηφία αποτελούσαν κάποιες κυρίες που έχουν σχέση με τους διαγραφέντες, μαζεύτηκαν έξω από τα γραφεία της ΝΔ και τον αποδοκίμασαν έντονα.
Στη ΝΔ απέκρυψαν το περιστατικό και φρόντισαν να πιάσουν στελέχη και δημοσιογράφους που το γνωρίζουν για να μη βγει στη δημοσιότητα.


από το nonews-news


Βαθαίνει το ρήγμα ΝΔ-Μαρκόπουλου.



Ολοένα και μεγαλύτερο γίνεται το χάσμα που χωρίζει τον Κώστα Μαρκόπουλο και την ηγετική ομάδα της ΝΔ.Ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του κ. Σαμαράς, μιλώντας στην ΝΕΤ, έκανε λόγο για gloden boys της παράταξης , αφήνοντας να εννοηθεί ότι με τις απόψεις τους επηρεάζουν τον πρόεδρο του κόμματος.
Τις επιλογές του κ. Μαρκόπουλου δεν τις βλέπουν με καλό μάτι πολλοί στον τρίτο όροφο της Λεωφόρου Συγγρού, που αν και του αναγνωρίζουν πολλά, του καταλογίζουν βιασύνη.


από το parapolitika.gr


Μανώλης σε Σαμαρά: «Συνεχίστε χέρι χέρι με Παπανδρέου και Βενιζέλο».



Με μια σκληρή δήλωση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά ο Γιάννης Μανώλης προανήγγειλε την αποχώρηση του απο την Νεα Δημοκρατία.


«Συνεχίστε χωρίς εμάς κύριε πρόεδρε, χέρι-χέρι με τους κυρίους Βενιζέλο - Παπανδρέου. Αλλωστε, δεν έχετε πια καμία διαφορά» είπε ο πρώην στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ «Απαντώντας στο δίλημμα που έθεσε ο πρόεδρος, μετά την υπόδειξη του Άρη, ή ψηφίζετε και στηρίζετε το μνημόνιο ή οι δρόμοι μας χωρίζουν και διαγράφεστε, δηλώνω πως πράγματι οι δρόμοι μας χωρίζουν» τόνισε και συμπλήρωσε : «Εμείς παραμένουμε σταθεροί στο δρόμο που ο πρόεδρος χάραξε και ακολούθησε δύο χρόνια. Αυτός επέλεξε να αλλάξει δρόμο, κάνοντας μεγάλη στροφή, διαγράφοντας το 1/3 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και απειλώντας τα στελέχη ότι, αν γίνουν δηλωσίες υπερ του μνημονίου, δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ».


από το iefimerida.gr


Από μακριά κι αγαπημένοι.



Σιγή... ασυρμάτου. Ο Κώστας Καραμανλής φαίνεται ότι κρατάει αποστάσεις σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες. Κάποιοι από τους διαγραφέντες βουλευτές της Ν.Δ. που επιχείρησαν να συνομιλήσουν μαζί του λένε ότι δεν τα κατάφεραν.
«Από μακριά κι αγαπημένοι» διαρρέεται από το περιβάλλον του Καραμανλή όταν ρωτήθηκαν συνεργάτες του για την στάση που θα κρατήσει με όσους διεγράφησαν από το κόμμα και από την Κ.Ο.


από το apospasma.gr


Ετοιμάζουν τις παραιτήσεις τους.



Φαίνεται πως το τσουνάμι των ανακατατάξεων στην Κεντροδεξιά δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ετοιμάζονται να λόγω στελέχη ετοιμάζουν σχετική επιστολή προς την Ντόρα Μπακογιάννη, με το κλίμα στους κόλπους του νέου πολιτικού φορέα να είναι ιδιαίτερα τεταμένο...


από το parapoltika.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...