5 Δεκεμβρίου 2011

Ότι θέλει ο κυρ Γιώργης και η παρέα του.ΘΑΥΜΑ: βρέθηκαν 5 δις!

Ένα –ένα τα "ξεφουρνίζει" ο Βορίδης…

Στον Σκάι μας ανακοίνωσε ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια μείωσης της τιμής των διοδίων»…!!!
Αλίμονο, τι, θα κόψουμε τα κέρδη του Μπόμπολα.;;;
Το είπε και ο «σοβαρός» Μάκης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια»…!!! Πρόκειται για... γνωμάτευση Μπόμπολα διά στόματος Βορίδη με συναίνεση και συνευθύνη Καρατζαφέρη…
«Κόψιμο» και δή για πέμπτη (5) φορά υπάρχει μόνο σε 900.000 συντάξεις… Στα διόδια που αφορούν τον Μπόμπολα ποτέ…!!!Προ ημερών μάλιστα υπό την αιγίδα και νομιμοποίηση του Υπουργικού συμβουλίου βέβαια, αποφασίσθηκε να… «ξεμπλοκάρουν» τα έργα που έχει ήδη αναλάβει ο Μπόμπολας με την ΕΛ-ΑΚΤΩΡ, η J&P Αβαξ, η ΓΕΚ Τέρνα, η ΑΕΓΕΚ με χορήγηση δανείου 4-5 δις ευρώ στις τράπεζες ή την απευθείας δανειοδότηση των κατασκευαστών….

Δέστε λοιπόν πως με την μεταβατική του Παπαδήμου και με υπουργό από τον πολιτικό «κλώνο» του Μπόμπολα το ΛΑΟΣ, βρέθηκαν στο άψε—σβήσε 5 δις …!!!

Έ, στις νέες δημοσκοπήσεις, το ΛΑΟΣ παρά την καθίζηση της εκλογικής του βάσης θα το εμφανίζουν σταθερά στο 5-6% και ο Καρατζαφέρης θα εμφανίζεται με την ίδια συχνότητα στο MEGA, του Μπόμπολα, όπου Τρέμη — Πρετεντέρης — Τσίμας θα αναζητούν τη… «γνώμη» του για την πορεία της Ελλάδος και την έξοδο από την κρίση, καθ’ όσον είναι και απόφοιτος του LONDON SCHOOL OF…TRIXES…!!!

Ένα από τα οφέλη και ανταλλάγματα του Καρατζαφέρη…
politikosafari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...