6 Ιανουαρίου 2012

Ο πόλεμος τον ΜΜΕ (Οι συγκλονιστικές τελευταίες εξελίξεις όλες εδώ - διαβάστε)


O άνθρωπος της πίσω πόρτας.


Από εκεί έμπαινε πάντα. Την πίσω πόρτα, που την έβρισκε πάντα ανοιχτή. Έμπαινε και έβγαινε αθόρυβα. Σαν σκιά. Κι έκλεινε στο ημίφως της νομιμότητας, χρυσές δουλειές.
Πόρτες καλών σπιτιών. Απ' του Μαξίμου μέχρι τη πλατεία στο Κολωνάκι και τους δρόμους εκεί κοντά στην Ηρώδου Αττικού.
Το χτύπημα του Παπανδρέου τον ξάφνιασε. Και προσπαθώντας να το ανταποδώσει, πρόδωσε το μυστικό του. Tην πίσω πόρτα.
nonews-news.blogspot.com



Οι ώρες της χαμένης ψυχραιμίας.


Δεν φημίζονταν ποτέ οι mediaρχες για τους καλούς τους τρόπους, αλλά πλέον το θράσος ξεμπουκάρει από πόρτες, παράθυρα και χαραμάδες, σχεδόν φαντασμαγορικά.

Η ιδιοκτησία της «Ελευθεροτυπίας» με μια επιστολή που η ειρωνεία της επιδίωκε να θυμίσει κάτι απο προφητεία («… αυτοί που... δεν ξέρουν να διαβάζουν ας μην προσποιούνται ότι ξέρουν να γράφουν») πέταξε τη μπάλα στους εργαζόμενους και κατόπιν διεκδίκησε την υπαγωγή της επιχείρησης στον πτωχευτικό κώδικα.



Στον «Κόσμο του Επενδυτή», ο πολυθρύλητος Κώστας Γιαννίκος, περίμενε προφανώς υπομονετικά τους εργαζόμενους να κατέβουν σε απεργία για να δηλώσει ότι η οποιαδήποτε προσπάθεια συνέχισης της έκδοσης είναι… ατελέσφορη.

Ομοίως, στο «όμορο» με την εφημερίδα Alter προτάθηκε στους εργαζόμενους να πάρουν το δώρο και να πάνε στο καλό, συνελόντι ειπείν, να κάνουν λίγο στην μπάντα για να συμβούν τα νόμιμα που θα έλεγε κι ο «Ταρζάν» και να πτωχεύσει ταπεινά το κανάλι που όντως τα λέει και τα δείχνει όλα τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι ώρες της χαμένης ψυχραιμίας πάντως εσήμαναν, όταν εις εκ των ηρώων του 2011 σύμφωνα με την “Telegraph”, ο Γιώργος Παπανδρέου «έσπασε τη σιωπή του» (κατά το προσφιλές κλισέ του Star) και ξεσπάθωσε εναντίον του Σταύρου Ψυχάρη στο πολιτικό συμβούλιο.

Βέβαια, ο πολιτικός άνδρας ξέχασε τι συμβαίνει, όταν προχωρά σε τέτοια κρεσέντα, που αποκαλύπτουν τους θανάσιμους εναγκαλισμούς media – πολιτικής.

O Σταύρος Ψυχάρης όχι μόνο δεν έχασε χρόνο, αλλά κλώτσησε τη μπάλα από τα αποδυτήρια, μιλώντας για «πίσω πόρτες», τι ζήτησε ποιος και από ποιον, σαν παλιά καλή ιταλική ταινία, στο καρέ που ο ηθικός σύζυγος και οικογενειάρχης αποφασίζει να ρίξει το ανάθεμα στο παλιοκόριτσο της γειτονιάς, αλλά δυστυχώς η γειτονιά γνωρίζει και μιλάει, ενίοτε ξεφωνίζει κιόλας.

Θα ήταν σχεδόν διασκεδαστικό αυτό που συμβαίνει. Αλλά δεν είναι. Διότι ακόμη το πλάνο δεν έχει «ανοίξει» αρκετά. Η “επιχείρηση: σκλαβοπάζαρο” στα media βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όμως ο μηχανισμός δείχνει να αντιστέκεται.
mediablog.gr


"Νταβάδες" και "Γούσηδες".


Το πρόβλημα δεν είναι ο Ψυχάρης, αυτός, την - παραδοσιακή - βρωμοδουλειά του κάνει, συνεχίζοντας να πλασάρεται, ως προοδευτικός και δημοκρατικός εκδότης, την ώρα που έχει φορτωθεί τον Αντωνάκη στους ώμους και τον οδηγεί προς το Μαξίμου, με σύμβουλο, (του Σαμαρά), τον ίδιο το γιο του !

Οι λιγούρηδες του χώρου του ΠΑΣΟΚ, είναι το ζήτημα, που λειτουργούν ως φερέφωνα του "συγκροτήματος", που πιστεύουν στην στήριξή του και συνεχίζουν να παίζουν το ρόλο του "δούρειου δελφίνου", πολεμώντας το Γ. Παπανδρέου και διαλύοντας το Κόμμα !

Σε μια εποχή, που στην Ελλάδα γίνονται και επέρχονται κοσμογονικές αλλαγές και οι διαχρονικοί "νταβάδες" της πολιτικής ζωής χρεοκοπούν και καταρρέουν, βρίσκονται σύγχρονοι, ελεεινοί "Γούσηδες", να παίξουν το στερνό παιχνίδι τους και ν΄ αποτελέσουν τα πιόνια στη σκακιέρα τους.

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει, τι είδους εξελίξεις πρόκειται ν΄ ακο-λουθήσουν !
logoplokies.blogspot.cοm

Η "Εξέδρα" ανοιγοκλείνει.


Το απόγευμα ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης ανακοίνωσε πως αναστέλλει την έκδοση της αθλητικής "Εξέδρας". Μόλις μια μέρα πριν είχε καταγγελθεί από τους εργαζόμενους πως δεν πληρώνει μισθούς, καθυστερεί ακόμη κι αυτά τα λίγα χρήματα που δίνει χωρίς απόδειξη.
Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος ανακοίνωσε πως από Δευτέρα θα ξαναβγάλει το αθλητικό φύλλο. Οι εργαζόμενοι πάντως διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον "εκδότη" να κλείσει απλώς την πόρτα της εφημερίδας.
themediaproject.gr


Ο Ψυχάρης πηγαίνει τον ΔΟΛ στο άρθρο 99 .


Με αφορμή την χθεσινή εξέλιξη, αλλά και τα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ Ψυχάρη και Ρέστη, προέκυψε μια πληροφορία που και μόνο με το άκουσμά της, προκαλεί σάλο. Σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες ο διευθύνον Σύμβουλος του ΔΟΛ, με δεδομένα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Συγκρότημα, έχει αρχίσει να μελετά σοβαρά ακόμη και την υπαγωγή της εκδοτικής επιχείρησης στο άρθρο 99.
nonews-news.blogspot.com



Ανοικτά το ΚΑΡΦΙ κατά του ΔΟΛ.

Προς τιμήν του, το Καρφί σήμερα στα περίπτερα θα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η πρώτη και ίσως η μόνη εφημερίδα που τάσσεται ανοιχτά κατά του ΔΟΛ και του Ψυχάρη. Για τις υπόλοιπες; Θα φανεί αύριο που κυκλοφορούν εκτάκτως οι Κυριακάτικες εκδόσεις τους.
fimotro.blogspot.com





Τηλεφώνησε τον Λιβάνη για να του "ρουφιανέψει" τον ΓΑΠ!


Το πρώην βαρύ πυροβολικό της οικογένειας Παπανδρέου προσπαθεί να επιστρατεύσει, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Fimotro, ο Στ. Ψυχάρης. Σε ποιον τηλεφώνησε σήμερα; Στον Α. Λιβάνη! Ζήτησε στοιχεία για την οικογένεια με επιτακτικό τρόπο. Υποσχέθηκε μάλιστα βοήθεια στον εκδοτικό οίκο και στο περιοδικό Επίκαιρα. Ξέρουμε και άλλα. Θα τα αποκαλύψουμε τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για κλασική βρωμοδουλειά. Και σε εμάς δεν αρέσουν τέτοια πράγματα.

fimotro.blogspot.com


Ο Τράγκας στην Β΄Αθηνών με τον Σαμαρά!

Αυτή την φορά θα του κάτσει του Τράγκα. Υποψήφιος βουλευτής στη Β' Περιφέρεια της Αθήνας με τις ευλογίες τουΣαμαρά. Η Συγγρού προσκυνάει για χάρη του. Ο Τράγκαςλείπει στο εξωτερικό, επιστρέφει όμως αύριο. Μπορεί να μην του έκατσε η έκδοση ημερήσιου φύλλου με τις ευλογίες της Ν.Δ. (δεν υπάρχει σάλιο), του έκατσε όμως πρόταση για να κατέβει υποψήφιος στη Β' Αθήνας. Με τη Ν.Δ. φυσικά.
fimotro.blogspot.com 



Τηλεφώνημα Βενιζέλου στον Ψυχάρη για "καθορισμό" κινήσεων!

Το Fimotro, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Βενιζέλος τηλεφώνησε χθες Πέμπτη στον Ψυχάρη. Γενικά όμως, υπάρχει προβληματισμός. Κατά μέτωπο επίθεση στον Παπανδρέου μπορεί να τον αναγάγει σε ήρωα της υπόθεσης. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ σιχαίνεται τον ΔΟΛ. Ειδικά οι παλιοί ψηφοφόροι και τα στελέχη που θυμούνται παλιές ιστορίες με την αποστασία και όχι μόνο. Ο Ψυχάρης τηλεφώνησε στον Βενιζέλο χθες Πέμπτη. Και ο αντιπρόεδρος εμφανίστηκε επιφυλακτικός. Δεύτερο λάθος στη διαδοχή δεν συγχωρείται.
fimotro.blogspot.com  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...