13 Ιανουαρίου 2012

Εκσφενδονίστηκαν αυγά & γιαούρτια σε σωστό "στόχο"!

Έφοδος αναρχικών σε μάζωξη βενιζελικών βουλευτών
Στη... μέση διακόπηκε η σύναξη βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που πρόσκεινται στον Ευάγγελο Βενιζέλοτο βράδυ Πέμπτης στο μπαρ bistro(t) Cue, στην οδό Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 εισέβαλαν 20 με 25 αναρχικοί και άρχισαν να πετάνε αυγά και νεράστους συγκεντρωμένους βουλευτές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους αναρχικούς έλουσαν με ποτά τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Αμοιρίδη!
Μετά από έντονους διαπληκτισμούς και λεκτικές αντιπαραθέσεις οι «εισβολείς» αποχώρησαν, όπως και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η συγκέντρωσή τους δεν ολοκληρώθηκε.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, αφότου όμως είχε αποχωρήσει η ομάδα των αγνώστων και το επεισόδιο είχε λήξει.

Στην εκδήλωση που διοργάνωνε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά, σύμφωνα με πληροφορίες, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Ελπίδα Τσουρή, Σπύρος Μοσχόπουλος , Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος, Παναγιώτης Ρήγας ,ενώ ήταν προσκεκλημένοι και δημοσιογράφοι.

newpost.gr

Σύρραξη σε ταβέρνα στο Παγκράτι. 

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έτρωγαν σε εστιατόριο στο Παγκράτι και συζητούσαν για την επόμενη μέρα στο κόμμα.
Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ οι βουλευτές που πρόσκεινται στον Ευάγγελο Βενιζέλο, κ.κ.Ο.Κωνσταντινόπουλος, Γ.Ντόλιος,Η.Καρανίκας και η Σοφία Γιαννακά με την Έλενα Παναρίτη συναντήθηκαν προκειμένου συζητήσουν τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Εκείνη την στιγμή εισέβαλαν στο εστιατόριο περίπου 70 άτομα, συνεπλάκησαν με την προσωπική ασφάλεια των βουλευτών. Ορισμένοι φώναξαν συνθήματα και εκτόξευσαν γιαούρτια κατά των βουλευτών, ενώ προκλήθηκαν και μικρές υλικές ζημιές στο κατάστημα προτού αποχωρήσουν.

Λίγα λεπτά μετά έφυγαν από το σημείο και οι βουλευτές.

real.gr

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΙΟΥΧΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Αναμενόμενο το επεισόδιο. Στις δημόσιες σχέσεις που δημοσιοποιούνται μέσω φιλο-ΠΑΣΟΚικών ΜΜΕ και εφημερίδων, ενημερώνονται όλοι και ετοιμάζουν την στρατηγική τους. Φραστική επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων δέχτηκαν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί απόψε το βράδυ, σε μπαρ στην οδό Σπύρου Μερκούρη, στο Παγκράτι. Οι βουλευτές είχαν δώσει ραντεβού με πολιτικούς συντάκτες προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις εξελίξεις στο κόμμα τους. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ομάδα των περίπου 15 νεαρών κυρίως ατόμων προπηλάκισαν τους βουλευτές, ενώ τους πέταξαν μικρά μπουκάλια νερό και γιαούρτια και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Η αστυνομία έφτασε αργότερα στο σημείο, ωστόσο οι νεαροί είχαν ήδη αποχωρήσει και δεν πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές υπόπτων.

fimotro.blogspot

Γέμισε ο τόπος αυγά και γιαούρτια.

Μόνο από τις φωτογραφίες που βλέπει κανείς με τα αυγά στο πάτωμα και στα ράφια του μπαρ , καθώς και τα γιαούρτια που έχουν φτάσει μέχρι τα ταβάνια, καταλαβαίνει τι έγινε.
Στο μπαρ CUE της οδού Σπύρου Μερκούρη είχαν φτάσει οι πρώτοι βουλευτές (καμιά 20αριά απ' όλα τα στρατόπεδα της εσωκομματικής μάχης του ΠΑΣΟΚ), όταν εμφανίστηκαν οι παράξενοι επισκέπτες.
Καμιά δεκαπενταριά άτομα νεαρής ηλικίας.
"Εσείς είστε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ?"ρώτησαν και βέβαιοι για την απάντηση άρχισαν να πετάνε αυγά και γιαούρτια .
Ο Ιορδάνης στο MEGA - βαθιά νυχτωμένος - είπε πως οι βουλευτές απορούσαν πως έμαθαν για την συγκέντρωση τους.
Από τις 9 η ώρα το βράδυ - να του πούμε εμείς- το λεγε ο συνάδελφος του ο Κούτρας στον ΣΚΑΙ.
Άλλωστε όταν 50 άτομα δίνουν ραντεβού σε ενα μπαρ , τι σκ... μυστικό είναι.
Φυσικά η συγκέντρωση ματαιώθηκε. Οι γιαουρτωμένοι έφυγαν και ειδοποίησαν και τους υπόλοιπους για το συμβάν.
Στο ραντεβού ήταν προσκεκλημένοι μεταξύ άλλων οι Κωνσταντινόπουλος, Γ.Ντόλιος, Δημ. Παπουτσής, Φ. Παρασύρης, Α. Μακρυπίδης, Π. Ρήγας, Ε. Τσουρή, Δ. Βαρβαρήγος, Β. Γκεγκέρογλου και η Σοφία Γιαννακά με την Έλενα Παναρίτη.


nonews-news.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...