21 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτοι live κανιβαλισμοί σε τηλεοπτική εκπομπή (video)


VIDEO: Απίστευτοι live κανιβαλισμοί σε τηλεοπτική εκπομπή
Αυτό είναι το επίπεδο πολιτισμού σας ανθρωποφάγοι Ολλανδοί.Βρε χίλιες φορές Μενεγάκη,Αννίτα και Φώσκολο μην σας πάρει ο διάολος Ούνοι.


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι BNN της Ολλανδίας όταν οι
δύο παρουσιαστές έφαγαν ο ένας τη σάρκα του άλλου!Ο κανιβαλισμός έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού που δεν πίστευε ότι θα έβλεπε ανθρώπους να τηγανίζουν και να τρώνε ο ένας το σώμα του άλλου.

Οι παρουσιαστές Valerio Zeno και Dennis Storm το έκαναν στα πλαίσια της εκπομπής τους στην οποία απαντούν σε «χαζές ερωτήσεις» όπως λένε και ανταποκρίνονται σε προκλήσεις όπως η συγκεκριμένη αηδιαστική και απαράδεκτη δοκιμασία. Οι παρουσιαστές είχαν προηγηθεί σε μικρή χειρουργική επέμβαση στην οποία ο ένας έκοψε ένα κομμάτι από την πίσω πλευρά του και ο άλλος από την κοιλιά του.
Οι ίδιοι είπαν πως ήταν λίγο περίεργο να κοιτάς στα μάτια τον άλλον και να τρως το σώμα του αλλά ήταν πολύ μικρό το κομμάτι, ήταν τηγανισμένο και αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία! Ένας δικηγόρος υποστήριξε ότι αν και ο κανιβαλισμός από μόνος του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα, ωστόσο η προβολή του σε εκπομπή θα μπορούσε να δημιουργήσει νομικά προβλήματα στην παραγωγή.
Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή:




mediagate.gr-24wro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...