1 Δεκεμβρίου 2011

Νέο πρόσωπο στην παράσταση Καραγκιόζη.Κυρίες και κύριοι υποδεχθείτε τον...Π.Καψή!

Τα καραγκιοζιλίκια στην αντιδημοκρατική κυβέρνηση της Ελλάδας συνεχίζονται.Ο Παντελής Καψής "φυτεύτηκε" κυβερνητικός εκπρόσωπος και από τον ΔΟΛ πάει ντρουγρού για Μαξίμου!Το "φύτεμα" ολοκληρώθηκε,περιμένουμε την σπορά. 
Ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής, πρώην διευθυντής της εφημερίδας "Το Βήμα" και προηγουμένως "Τα Νέα", διορίστηκε στην θέση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, έπειτα από απόφαση του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.
Παράλληλα, επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, ορίζεται ο Γκίκας Χαρδούβελης, Καθηγητής στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στέλεχος της τράπεζας Eurobank.

Στο Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού, τοποθετείται ο Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

nonews-news

ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΗΣ;
Να τον ρωτήσουμε πως θα κάνει σχόλια από αύριο στο δελτίο ειδήσεων του Mega όταν πριν από τρία χρόνια ούρλιαζε καθημερινά για την σύζυγο του τότε υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλου γιατί θεωρούσε αντιδεοντολογική την παρουσία της στο δελτίο... ειδήσεων του Alpha; Τώρα που ο αδερφός του γίνεται κυβερνητικός εκπρόσωπος τι θα μας λέει κάθε βράδυ;
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...