26 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ.



Απόψε το βράδυ το ΣΚΑΪ διοργανώνει έκτακτη εκπομπή επικαιρότητας εξ αφορμής των αποτελεσμάτων που αναμένουμε σχετικά με το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Την εκπομπή θα συντονίζει η Σια Κοσιώνη και μεταξύ των καλεσμένων θα είναι ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς η γνωστή και μη εξαιρετέα Μιράντα Ξαφά και φυσικά ο «κύριος Μπάμπης».
Από τον Αλέξη Παπαχελά αναμένεται να ακούσουμε το πολιτικό παρασκήνιο το οποίο σχετίζεται με τις εξελίξεις αλλά και το τι πρόκειται να συμβεί στην χώρα σε πολιτικό πάντα επίπεδο. Ο διευθυντής της «Καθημερινής» συνήθως έχει πλούσιο ρεπορτάζ και πληροφορίες από τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.


Τώρα σε ότι αφορά την γνωστή και μη εξαιρετέα Μιράντα Ξαφά η αλήθεια είναι ότι δεν κατανοούμε την χρησιμότητα της παρουσίας της αφού θα βρίσκεται στο πάνελ ο «κύριος Μπάμπης». Το επισημαίνουμε γιατί και οι δυο αυτοί ομιλητές συνήθως ξεδιπλώνουν τον ίδιο πολιτικό λόγο αφού και οι δυο στηρίζουν κάθε είδους τραπεζική πρωτοβουλία. Οι αναλύσεις του τείνουν να παρεξηγηθούν πολλές φορές αφού εμφανίζονται υπερασπιστές του ήδη προβληματικού τραπεζικού συστήματος. Συνεπώς η γνωστή και μη εξαιρετέα Μιράντα Ξαφά δεν έχει λόγο να παραστεί θα ακούσουμε την τραπεζική πλευρά και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια από τον έγκριτο αναλυτή «κύριο Μπάμπη».
Θα λέγαμε μάλιστα ότι όποιος κατά την διάρκεια της συζήτησης θελήσει να σπάσει την τηλεόραση μπορεί να το πράξει ανέτως αφού την επομένη έχει την δυνατότητα να στείλει τον λογαριασμό στο κανάλι. Πάντως απαγορεύονται οι χειροδικίες σε κοντινά σας πρόσωπα… Γυναίκα, παιδιά, πεθερά… κλπ!

ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ"
Είναι γνωστό ότι στα περισσότερα- αν όχι σε όλα- τα εκδοτικά συγκροτήματα τα ανώτερα στελέχη διαγκωνίζονται για το ποιος θα είναι τελικά ο… πρώτος. Πρόκειται περί νομοτέλειας. Το γράφουμε ευγενικά γιατί η αλήθεια είναι σε κάθε περίπτωση διαδοχής γίνεται σκοτωμός αφού προηγουμένως έχουν συντελεστεί όλα τα «εγκλήματα» που βάζει το μυαλό σας και φυσικά στο παρασκήνιο.
Ενός τέτοιου είδους παρασκήνιο, μαθαίνουμε, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη στο λιμάνι του Φαλήρου. Ο περιβόητος «κύριος Μπάμπης» έχει απλώσει τα δίχτυα του με σκοπό να τυλίξει τον Αλέξη. Στην δημοσιογραφική γλώσσα αυτό ερμηνεύεται ως εξής: Ο «κύριος Μπάμπης» επιχειρεί με κάθε τρόπο να «φάει» τον Παπαχελά και να πάρει την θέση του στην «Καθημερινή». Είναι αυτός που λέει και ο λαός «εκεί που κρέμαγαν οι κλέφτες τα άρματα κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια»! Αχ…. κύριε Μπάμπη!
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...