28 Ιανουαρίου 2011

Τελικά είμαστε όλοι μέρος του God simulation game 2011 edition ?

Διαβάζοντας ένα άρθρο στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Pravda το οποίο δημοσιεύτηκε στις 6/1/2011 αναρωτιέμαι αν τελικά εγώ,η κοινωνία ή ο κόσμος που ζω είναι μέρος ενός καλοσχεδιασμένου fucking  simulation game για τους "ισχυρούς" αυτού του πλανήτη.Έχω την εντύπωση ώρες ώρες ότι υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι,απλωμένοι σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου,που έχουν "αράξει" σε αναπαυτικές πολυθρόνες στα στρατηγεία τους με ένα χειριστήριο στο χέρι και παίζουν μαζί μας για την...πλάκα τους ή γιατί έχουν βάλει κανένα περίεργο στοίχημα μεταξύ τους,ξέρετε απ' αυτά που τον νικητή του δίνουν όλοι από 1 δολάριο.
Διαβάστε λοιπόν το άρθρο της εφημερίδας και παρατηρήστε κάποιες περίεργες συμπτώσεις,όσο αφορά τουλάχιστον την Ελληνική επικαιρότητα,που έχουν ήδη "επιβεβαιωθεί".
Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στον σύνδεσμο που επισυνάπτω.
http://english.pravda.ru/society/stories/06-01-2011/116445-2011_dark_year-0
Επιγραμματικά όμως θα ήθελα να σας αναφέρω μερικές λεπτομέρειες του άρθρου σχετικά με την Ελλάδα του 2011 όπως παρουσιάζονται από τον συντάκτη του:
          
First, the economic enslavement, placed upon it by the EU, even as the EU pours in Islamic settlers will spark bigger and uglier confrontations with a government and elite ever more powerless and inept.
Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη.


Further, the Israeli-Hezbullah/Turkish war which will bring in the Cypriots and thus Greece, will work to at least momentarily unify Greece.
Ακόμη, ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της.

The military will come out as a unifying and apt leadership in a sea of anarchy and vain stupidity.
Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας.
With the collapse of the Turkish war effort, the Greek General Staff, backed by the Church and with economic assurances from Russia, will seize power.
Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας, το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία.


The EUrocarts will be out raged and will attempt a quick over throw of the General Staff, through a colour revolution, lead by anarchists and Muslims.
Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους.

When this fails spectacularly, Greece will declare out of the Eurozone and will hold strained relations inside the EU at best. 
Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικά, η Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, στην καλύτερη περίπτωση.
It will also oust the majority of Muslims who refuse to convert to Orthodox Christianity, sending them in drover to a wrecked Turkey.
Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.


εγώ εύχομαι όλα αυτά να είναι ένα αθώο παιχνίδι,μια καλοστημένη φάρσα που θα γελάμε στο μέλλον.
Με τιμή
Sporos  

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...