22 Φεβρουαρίου 2012

Ενώ η εγκληματικότητα οργιάζει η ΕΛ.ΑΣ φυλά τον Νικολάκη Παπανδρέου

Προσωπική φρουρά με τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων απολαμβάνει ο κ. Νίκος Παπανδρέου καθώς άνδρες των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν επιφορτιστεί με την ασφάλεια του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού. 
Την ώρα δηλαδή που όλα τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ραγδαία αύξηση της βαριάς εγκληματικότητας σε κάθε συνοικία της πρωτεύουσας και που οργιάζει η χρήση καλάζνικοφ, ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού...
φυλάσσεται νυχθημερόν από πολυπρόσωπη ομάδα πάνοπλων αστυνομικών.

Αναλυτικά, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη το οποίο υπογράφει ο υπουργός Χρήστος Παπουτσής και παρουσιάζει το newsbomb.gr «Από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν εξέτασης της αναγκαιότητας μέτρων ασφαλείας του εν λόγω προσώπου (σ.σ. Νίκου Παπανδρέου) , διατάχθηκαν σχετικά μέτρα. Σημειώνεται ότι , τα ληφθέντα σε κάθε περίπτωση μέτρα μεταβάλλονται, ανάλογα με τις κάθε φορά διαμορφούμενες συνθήκες ασφαλείας και σύμφωνα με την αξιολόγηση των αρμόδιων Υπηρεσιών μας. Το είδος, ο αριθμός προσωπικού και μέσων που διατίθενται για τα ως άνω μέτρα, λόγω της φύσεως των, είναι απόρρητα και δεν δύναται να δημοσιοποιούνται».


από το newsbomb.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...