24 Φεβρουαρίου 2012

Τα κολπάκια του νέου ΟΤΕ.

Πριν από λίγο (όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μας και σε κάθε υπηρεσία που δεν ελέγχουν τα γερμανικά γουρούνια), οι «πωλητές»-εκβιαστές της γερμανικής αλητείας που διοικούν τον ΟΤΕ, ξεπερνούν κάθε όριο, κάθε νομιμότητα.
Συνδρομητής ζήτησε πριν ένα μήνα αλλαγή εταιρία (ελεύθερη αγορά δεν λένε ότι έχουμε;) και τον ενοχλούν συνεχώς και αδιάλειπτα με συνεχή τηλεφωνήματα για να παραμείνει στον ΟΤΕ.
Όταν απηύδησε και τους ζήτησε να...
σταματήσουν τα συνεχόμενα και σε όλες τις ώρες τηλεφωνήματά τους, πως δεν ενδιαφέρουν οι υποσχέσεις τους πως «όλες οι εταιρίες εκτός ΟΤΕ είναι απατεώνες κλπ., προχώρησαν σε απειλές και εκβιασμούς!
Τεχνικός του ΟΤΕ τον είχε ενημερώσει πως η περιοχή του δεν σηκώνει πάνω από 4 mb conex και θα έπρεπε να πάψουν να πληρώνουν για 24 που ήταν πλασματικά. Έτσι κάλεσε τον ΟΤΕ και ζήτησε μείωση ταχύτητας ιντερνέτ (3-11-2011).
Έτσι, αφού οι συνεχείς ενοχλήσεις και δυσφημίσεις των άλλων εταιριών δεν απέδωσαν, σήμερα απειλητικά, αλήτικα δήλωσαν: «Αν εγκαταλείψετε τον ΟΤΕ θα έχετε πρόστιμο γιατί θα εκλάβουμε τη μείωση ταχύτητας που κάνατε τον Νοέμβριο, ως νέο συμβόλαιο. Αν πάτε σε άλλη εταιρία θα έχετε πρόστιμο και κανένα κέρδος».
Μιας και κράτος δεν υπάρχει, μάλλον έχουμε κατεχόμενη χώρα και υπαλλήλους των γερμανών ως κυβερνήτες, μιας και δεν προστατεύει κανένας φορέας τους πολίτες, ήρθε η ώρα να μάθουν όλοι και να τιμωρήσουν τον γερμανικό ΟΤΕ.
Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης γνωρίζουν;
Οι καταναλωτικές οργανώσεις γνωρίζουν;
Τελικά θα πρέπει οι πολίτες να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους;

από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com



1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος25/2/12 10:24

    Ελληνικές εταιρίες παραμένουν οι Forthnet & HOL από όσο γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...