23 Ιανουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος: Στο αντιμνημονιακό κόμμα μου θα έχω βουλευτές από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σύριζα


Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής βγήκε σήμερα στον Γιώργο Παπαδάκη και στον ΑΝΤ1 και μας είπε πολλά και διάφορα.

Καταρχήν ξεκαθάρισε ότι πράγματι θα κάνει κόμμα και μάλιστα έδωσε και το πολιτικό του στίγμα. Στόχος του, λέει, είναι ένα ευρύτερο αντιμνημονιακό μέτωπο.

Βουλευτές που συμφωνούν με τις απόψεις του υπάρχουν σε όλα τα κόμματα γιαυτό και είπε και ο ίδιος ότι θα υπάρχουν στο κόμμα του βουλευτές από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Σύριζα. Για την ακρίβεια είπε “θα προσπαθήσω να υπάρχουν” γιατί δεν ξέρεις ποτέ με αυτούς όλους. Αλλά σίγουρα για να μιλάει, έχει κάνει συζητήσεις, σωστά;

Το πρόβλημά του όμως δεν είναι το κόμμα αλλά να μπλοκάρει την ψήφο του νέου μνημονίου. “Θα κάνω τα πάντα ώστε η νέα δανειακή να μην πάρει 180 ψήφους. Θα κινητοποιήσω δυνάμεις μέχρι και έξω από το Βουλή για να γίνει αυτό. Θα ζητήσω από τους πολίτες να πιέσουν τους βουλευτές μου”, είπε.

Γιατί οι άλλοι να κάνουν ανοιχτά μνημονιακά μπλοκ, αναρωτήθηκε. Όχι δεν εννοεί μόνο την κυβέρνηση Παπαδήμου και την πουλημένη όπως άφησε να εννοηθεί Νέα Δημοκρατία που άλλα έλεγε και άλλα κάνει. Εννοεί την χθεσινή εκδήλωση στην Παλιά Βουλή όπου “Διαμαντοπούλου και Χατζηδάκης με την ομπρέλα του Στέφανου Μάνου έδειξαν τις προθέσεις τους”.

Αναπολώντας τα παλιά μας θύμισε γιατί και πως έφυγε από τη ΝΔ και γιατί δεν έκανε λιγάκι υπομονή. “Έπρεπε να φύγω. Δεν μπορώ να ολίγον έγκυος. Είχα διαφωνίες κ έπρεπε να φύγω. Δεν μου αρέσουν τα μεσοβέζικα πράγματα, όταν πάρω μία απόφαση των πάω μέχρι τέλους”.

Μάλιστα στην προσπάθειά του να γίνει γλαφυρός χρησιμοποίησε ένα ωραίο παράδειγμα. Ότι αν είσαι λέει παντρεμένος και έχεις ερωμένη αν μείνεις για τα παιδιά τα κάνεις όλα χάλια. Και τον γάμο και τα παιδιά και τη γκόμενα. Πρέπει να φύγεις να τελειώνεις! Αυτή τη γραμμή, μας εξήγησε ότι ακολουθεί ο Π. Καμμένος.

Έκανε και τη γνωστή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας “Πως είναι δυνατόν να βγαίνει ο κ. Λοβέρδος που τον υποστηρίζει η ΝΔ, βρίσκονται στην ίδια κυβέρνηση και να απειλεί και να προειδοποιεί για μακελειό για όποιον πειράξει τον Παπανδρέου!”.

politicsgr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...