25 Ιανουαρίου 2012

Πληρώνει φόρο ο εκατομμυριούχος υποψήφιος στις ΗΠΑ.


Ο Σπόρος λέει: Μην επιχειρήσεις να πολιτευτείς στην Ελλάδα γιατί δεν θα πετύχεις.Στη χώρα μου οι πλούσιοι και προπάντων οι πολιτικοί δεν πληρώνουν τίποτα!

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ ανακοίνωσε ότι αναμένει να πληρώσει περίπου 6,3 εκατομμύρια δολάρια φόρο για έσοδα 42,5 εκατ. δολαρίων από το 2010. Οι υπεύθυνοι της προεκλογικής του εκστρατείας δήλωσαν ότι αυτό αναλογεί σε φόρο 13,9% για το 2010 και σε 15,4% για το 2011. Η φορολογική δήλωση αναρτήθηκε την Τρίτη στο δικτυακό τόπο του πολυεκατομμυριούχου πρώην επιχειρηματία (και μορμόνου) Μιτ Ρόμνεϊ, ο οποίος διαθέτει τρεις κατοικίες και ζει κυρίως από τα έσοδα των επενδύσεών του -για τα οποία πληρώνει φόρο μόνο 15%.



Υπενθυμίζεται ότι ο πολυεκατομμυριούχος Μιτ Ρόμνεϊ αποφάσισε να δώσει τη φορολογική του δήλωση στη δημοσιότητα, επιχειρώντας να αντικρούσει επικρίσεις συνυποψηφίων του σχετικά με το ύψος των φόρων που καταβάλλει.

«Κάποιοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι για να πουν, αλλά έχουμε πληρώσει όλους τους φόρους μας και είμαι σίγουρος ότι όλος ο κόσμος θα δει πως πρόκειται για ένα σημαντικό ποσό» δήλωσε την Κυριακή στο Fox News ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης.

«Έμαθα κάτι από τον τελευταίο αγώνα στη Νότια Καρολίνα και αυτό ήταν ότι δεχόμουν επιθέσεις από όλες τις πλευρές. Και δεν πρόκειται να κάτσω πίσω και να βλέπω να μου επιτίθενται κάθε μέρα χωρίς να απαντάω» είπε ο Ρόμνεϊ σε ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικάνων, εν όψει των προκριματικών εκλογών στη Φλόριντα.


fimotro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...