31 Μαΐου 2011

"ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΚΑΤΑ MEGA CHANNEL ΜΕΣΩ FACEBOOK

Διαδικτυακή επίθεση εξαπέλυσαν οι "Αγανακτισμένοι Πολίτες" στην σελίδα του MEGA Channel στο Facebook.
Αιτία της επίθεσης, όπως ειπώθηκε από τους "Αγανακτισμένους" ήταν η υποβάθμιση από το κανάλι του αριθμού των διαδηλωτών  και η αναφορά  πως στη χθεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα συμμετείχαν 20.000 άτομα, προφανώς πολύ λιγότερα και από τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για 80.000 χιλιάδες, ενώ άλλοι έκαναν ακόμη και για 100.000.
Μερικά από τα σχόλια διαγράφηκαν από τη σελίδα, προκαλώντας έτσι νέο κύμα αγανάκτησης από χρήστες του facebook, οι οποίοι κατηγορούσαν τους διαχειριστές για λογοκρισία μέχρι που η σελίδα "έπεσε".


Λίγο πριν όμως η σελίδα του MEGA επανεμφανίστηκε με το μήνυμα "Η fan page του Megatv στο Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω ανακοίνωσης του Facebook για οριστική διαγραφή επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το MEGA φιλοξενεί όλες τι απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς."Το διαδικτυακό ...επεισόδιο προκάλεσε, ωστόσο, έντονο προβληματισμό στη διεύθυνση του Mega, απόφαση της οποία ήταν να υποβαθμισθεί -από την περασμένη τετάρτη, πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεων- το κίνημα των "Αγανακτισμένων". Κι αυτό διότι πληθαίνουν οι φραστικές και άλλες επιθέσεις κατά του μεγάλου καναλιού, η φιλοκυβερνητική και φιλομνημονιακή γραμμή του οποίου το έχει μεταβάλλει σε στόχο της οργής των πολιτών.
Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο οι ευφυείς Γιάννης Πρετεντέρης και Παύλος Τσίμας -κυρίως ο πρώτος- κατορθώνουν να κρατούν αποστάσεις και δια της κριτικής τους να εμφανίζονται σχετικώς ανεξάρτητοι, ενώ η γενική εικόνα του δελτίου ειδήσεων θεωρείται απολύτως προσδεδεμένη στην κυβερνητική προπαγάνδα.
Η διεύθυνση του Mega, πάντως, κατέβαλε προσπάθεια να μην λάβει διαστάσεις ο διαδικτυακός ακτιβισμός των "Αγανακτισμένων".

πηγή: anatropi2020.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...