20 Ιανουαρίου 2012

Υπάρχει Θεός:Η Μαριάνα Ντούβλη έστειλε επιστολή στην Μέρκελ!

Ο Σπόρος λέει:
Επιτέλους,μετά την πολιτική κίνηση της κυρίας Τ.Αλεξανδράτου άλλο ένα ιερό "τέρας" της πολιτικής και μη σκηνής του τόπου η κυρία Μ.Ντούβλη έστειλε βαρύγδουπη επιστολή στην Α.Μέρκελ.
Είμαστε σίγουροι ότι η Γερμανία μετά από αυτή την επιστολή θ'αλλάξει για πάντα!

Αργά αλλά σταθερά φαίνεται ότι επιλύονται τα προβλήματα της Ελλάδας. Μετά από την απόφαση της Τζούλιας Αλεξανδράτου να ιδρύσει κόμμα η Μαριάνα Ντούβλη είναι ένα βήμα πριν από την ανάληψη...του υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Μαριάνα Ντούβλη απέστειλε επιστολή τριών σελίδων στην Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στην οποία θέτει τη Γερμανίδα πολιτικών «προ των ευθυνών της» και την καλεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

«Δεν είναι όμως το θέμα η έλλειψη των χρημάτων που μας απασχολεί. Είναι και το καθαρά ηθικό θέμα. Θα περίμενα πολύ σύντομα να γονατίσετε μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη να ζητήσετε συγγνώμη για τις θηριωδίες του παρελθόντος, για τις οποίες δεν φταίτε εσείς προσωπικά και στη συνέχεια να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές. Επιτέλους, τι επιδιώκετε; Να έχουμε μία ευρωπαϊκή Γερμανία ή μία Ευρώπη γερμανική. Καταλαμβάνομαι από τρόμο εγώ, νεαρή, μόνη, άνεργη μητέρα για το μέλλον του εξάχρονου γιου μου, που όταν θα είναι σαράντα ετών θα πληρώνει για τα αμαρτήματα άλλων».

Κόλαφος η επιστολή της Μαριάνας Ντούβλη στην Άνγκελα Μέρκελ. Δεν γνωρίζουμε αν η γερμανική πρεσβεία έχει καλέσει την «νεαρή άνεργη μητέρα» για εξηγήσεις. Όσο για τις κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι η Μαριάνα Ντούβλη δεν θα μπορούσε να αφήσει χωρίς απάντηση την κίνηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...