28 Νοεμβρίου 2011

Bild: «Μάκης Ψωμιάδης, ο μεγαλύτερος απατεώνας της Ελλάδας»

Μέχρι την Γερμανία έφτασε η φήμη του πολυσυζητημένου Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές των Σκοπίων.
Με άρθρο της, που φέρει τον τίτλο «Αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας της Ελλάδας», η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι μια «σχεδόν συμβολική φιγούρα» για την Ελλάδα της κρίσης και της διαφθοράς και υπενθυμίζει ότι πρόκειται για τον γιο ενός ιερέα που κατέληξε να κάνει κάθε τι χωρίς να έχει ποινικές κυρώσεις.



Η εφημερίδα αναφέρεται στη δράση του Μάκη Ψωμιάδη στο χώρο του ποδοσφαίρου, χαρακτηρίζοντας τον «κάτι σαν θεό» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με επιθετικές διαθέσεις απέναντι στους παίκτες των ομάδων του.

Στο δημοσίευμα, γίνεται αναφορά και στο περιστατικό, που είχε καταγγείλει ο Ντέμης Νικολαΐδης, ότι είχε στείλει ομάδα μπράβων να απειλήσουν τον τότε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ότι θα του σπάσουν τα πόδια αν δεν αλλάξει συνήθειες ώστε να πηγαίνει για ύπνο νωρίτερα!

Επικαλούμενη ρεπορτάζ της ΝΕΤ, η Bild επισημαίνει το ποινικό μητρώο του Μάκη Ψωμιάδη: λαθρεμπόριο, εκβιασμοί, απαγωγές, δωροδοκία, απάτες, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα χρήματος. Για το λόγο αυτό, γράφει η γερμανική εφημερίδα, ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τον αποκάλεσε κάποια στιγμή «νονό» και τονίσει πως παρά το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση αρκετές φορές, δεν έχει εκτίσει ποτέ ποινή.

Τέλος, στο δημοσίυεμα υπενθυμίζεται η εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη στους στημένους αγώνες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που είδαν το φως της δημοσιότητας τον Σεπτέμβριο, όταν και συνελήφθη για υπόθεση με παλιές του καταδίκες.

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο, επισημαίνει ότι τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, χωρις καν το περιορισμό εξόδου από τη χώρα, με αποτέλεσμα ως γνωστόν να διαφύγει στα Σκόπιαόπου συνελήφθη εκ νέου μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του, την ώρα που έπινε τον καφέ του.
newpost.gr


Κάποιος να ενημερώσει τους ηλίθιους εκεί στην Bild ότι η Έλλάδα έχει πολλούς απατεώνες μεγαλύτερου βεληνεκούς  από τον Μάκαρο.Αυτοί παίζουν με δις και όχι με εκατομμύρια ευρώ.
Είναι μια οικογένεια πέστε τους που το επίθετο τους αρχίζει από "Παπα" και μας πούλησαν τόσα χρόνια πολύ παπά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...