11 Οκτωβρίου 2011

TA "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΠΕΝΙ




O Μήτσος Ρέππας, πρώην οδοντίατρος των Εξαρχείων, παραπονιέται το τελευταίο διάστημα για τις απανωτές κακουχίες που ενσκήπτουν στην υπουργική καρέκλα, οι οποίες έχουν επιπτώσεις στο βιολογικό του ρολόι.
-Παίρνω χάπια για τη μέση, το κεφάλι, νιώθω τόσο κουρασμένος…,
Επαναλαμβάνει κάθε τόσο στις γραμματείς του.


Τον κίνδυνο της βιολογικής του εξόντωση επικαλέστηκε και ο Βαγγέλης Βενιζέλος στη διάρκεια της συνέντευξής του στον Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος ήταν η σκιά του εαυτού του.
Ανέφερε συγκεκριμένα ο Μπάιντεν του Παπανδρέου:
-Όταν μου προτάθηκε το υπουργείο μια οικογενειακή φίλη μου είπε:
-Αν πεις ναι, είναι πολύ πιθανό να υπογράψεις τον πολιτικό σου αλλά και τον βιολογικό σου θάνατο…
Φυσικά ούτε η χρήση παυσίπονων από τον Ρέππα, ούτε η απειλή του βιολογικού θανάτου για τον αντιπρόεδρο, στάθηκαν ικανά να ,αναχαιτίσουν την σκανδαλώδη επιχείρηση διάσωσης με λεφτά των συμπολιτών τους της διεφθαρμένης, εκ των έσω, Proton Bank.
O οδοντίατρος Μήτσος Ρέππας ζήτησε να κυκλοφορήσει εκτάκτως το φύλλο (ΦΕΚ) της Εφημερίδας της Κυβέρνησης μέσα στο σαββατοκύριακο όπως και έγινε.
Η έκτακτη αυτή έκδοση όπως απεκάλυψε ο Παπαγιάννης, ήταν αφιερωμένη στη νέα «καλή» τράπεζα!
Στην ουσία πρόκειται για ένα σκάνδαλο που ξεπερνάει κατά πολύ τις διαστάσεις του περίφημου σκανδάλου Κοσκωτά-έχει μάλιστα αρκετά κοινά σημεία με την υπόθεση της Τράπεζας Κρήτης.
Και στο νέο σκάνδαλο εκτός του κ. Λαυρεντιάδη, πρωταγωνιστεί ένας Παπανδρέου κι ένας Βενιζέλος.
Αμφότεροι πρωταγωνίστησαν και τότε- με τον Μπένι σε ρόλο συνηγόρου του Ανδρέα.
Το προκλητικό σκάνδαλο της κρατικοποίησης της τράπεζας των Λαυρεντιάδη-Σπέκχαρντ, το οποίο λόγω επικαιρότητας όφειλε να κυριαρχήσει στην διάρκεια της «Ανατροπής» συγκαλύφθηκε και από τον οικοδεσπότη για την παρουσία του οποίου το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» έχει εκφρασθεί κατά καιρούς με πολύ θετικά σχόλια.
Ο χθεσινοβραδινός Πρετεντέρης ήταν απαράδεκτος, επιδερμικός και ηττοπαθής.
Πως είναι δυνατόν ανήμερα της κρατικοποίησης μιας Τράπεζας με διαδικασίες που μπάζουν από παντού, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες δημοσιογράφους να στήνει δημοσιογραφικά με τον πιο προκλητικό υπουργό του Παπανδρέου έναν Γελοίο Πόλεμο (Drôle de Guerre) στον οποίο περίσσευαν τα χαμόγελα και οι αβροφροσύνες;
Κρίμα κε Πρετεντέρη μας. Κατανοούμε την συμπάθεια σας στο πρόσωπο του κ. Βενιζέλου καθώς και τις διαφημιστικές εξαρτήσεις των μέσων στα οποία εργάζεστε από τις Τράπεζες.
Εσείς όμως οφείλατε να υπερασπιστείτε την δημοσιογραφική σας αξιοπρέπεια από την πανωλεθρία στη συνείδηση του θεατή.
Οφείλατε να υπερασπιστείτε την αξιοπρέπειά σας, ως φορολογούμενος πολίτης, ο οποίος καλείται από τους κ.κ Παπανδρέου, Βενιζέλο και Προβόπουλο να διασώσει, εκτός των άλλων ερειπίων, και την Τράπεζα του Λαυρεντιάδη.
Αντ’ αυτού παραδώσατε τα όπλα αμαχητί στο blitzkrieg του Μπένι, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει ως εθνικός σωτήρας για μια ακόμη φορά.
Ελπίζουμε κε Πρετεντέρη, να βρείτε γρήγορα τη φόρμα σας πριν η «Ανατροπή» σας μεταβληθεί σε «Επίκαιρα» του Μπένι…
πηγή:kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...