26 Οκτωβρίου 2011

Αποδοκιμασίες για τον Πάνο Μπεγλίτη (ΒΙΝΤΕΟ).



Εκατοντάδες "Αγανακτισμένοι" και εργαζόμενοι στα προγράμματα "Βοήθεια στο σπίτι" έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων της κυβέρνησης. 99 χρόνια μετά...99% σκλαβωμένοι έγραφε το πανό των ¨Αγανακτισμένων". Σύμφωνα με πληροφορίες την κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης θα εκπροσωπήσει υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης .
protothema.gr








Γιούχαραν και τους Μπουτάρη, Μαγκριώτη.
Πριν την δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, αναρτώντας πανό διαμαρτυρίας.

Κατά την άφιξη του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης άκουσε τις ...αποδοκιμασίες συγκεντρωμένων.

Παράλληλα, ομάδα των «αγανακτισμένων» της πόλης κρατούν πανό με το σύνθημα: «99 χρόνια μετά, 99% σκλαβωμένοι».

Δίπλα τους εργαζόμενοι από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Το δικό τους πανό γράφει: «Ναι στην εμπειρία και την τρίτη ηλικία, όχι ανακύκλωση στην ανεργία», ενώ κεντρικό σύνθημα των σωματείων εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του νομού Σερρών είναι: «Κάτω τα χέρια από τις κοινωνικές δομές των δήμων».
real.gr

Από τις αποδοκιμασίες δεν γλύτωσαν ούτε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης, αλλά και ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γ. Μαγκριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...