26 Οκτωβρίου 2011

Ο "κακαλάτος" Σίλβιο τα βάζει με την Ε.Ε.




Μπορεί να τον έχουν κατηγορήσει για πολλά τον Μπερλουσκόνι, σίγουρα όμως κανείς δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ τον πατριωτισμό του. Ο Καβαλιέρε σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα στείλει μια «πειστική» επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως απάντηση στα αιτήματα ότι η κυβέρνηση πρέπει να παρουσιάσει σχέδια για την αναδιάρθρωση της ιταλικής οικονομίας και την αντιμετώπιση του χρέους, δήλωσε ένας ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος.
Η επιστολή θα περιέχει μια δήλωση προθέσεων, και όχι συγκεκριμένο σχέδιο με χρονοδιάγραμμα, όπως έχει ζητήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση ενόψει της Συνόδου Κορυφής την Τετάρτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Πάολο Μποναγιούτι αρνήθηκε τις πληροφορίες ότι ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έχει εμπλακεί σε συνομιλίες της τελευταίας στιγμής με διαφωνούντα μέλη της κυβέρνησης που αντιτίθενται σε ορισμένες από τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις, δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών. "Το ταξίδι στις Βρυξέλλες έχει επιβεβαιωθεί, όλα τα υπόλοιπα είναι αποκυήματα φαντασίας", τόνισε ο Μποναγιούτι.
trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...