27 Σεπτεμβρίου 2011

Τελευταία νέα στον Sporosnews: Νέο συμβόλαιο με τον λαό για..."αχαλίνωτο" σεξ!

S.N: Τίποτα δεν μας είπε πάλι ο Βενιζέλος! Πάλι έκανε πρόλογο,ειδικότης του,μας τόνισε την "ανάγκη" των μέτρων παρότι κατανοεί ότι είναι άδικα,και έδωσε το έναυσμα για νέο συμβόλαιο "αχαλίνωτου" σεξ με τον λαό!Τι είχες Βαγγέλη;...τι είχα πάντα! 



Επεισόδια έξω από το υπουργείο οικονομικών.
Επεισόδια αυτήν την ώρα έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου παραχωρεί συνέντευξη Τύπου ο Ελ. Βενιζέλος, ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και εργαζομένους του υπουργείο Οικονομικών. Διαδηλωτές (εφοριακοί, τελωνειακοί, υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους), στην προσπάθειά τους να μπουν μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων ώστε να διακόψουν την ομιλία, αντιμετώπισαν αντίσταση από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Μάλιστα, την οργή των διαδηλωτών δέχθηκαν ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης καθώς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιάννης Καπελέρης, που προσπάθησαν να διαφύγουν από τον κλοιό των διαδηλωτών και να μπουν στο υπουργείο με τη χρήση της πλαϊνής εισόδου.

Παράλληλα, στο υπουργείο Οικονομικών κατέφθασε νωρίτερα και η μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ καθώς και απορριμματοφόρα που είχαν ξεκινήσει νωρίτερα την πορεία τους στο κέντρο της Αθήνας κατά των κυβερνητικών μέτρων. Αυτή τη στιγμή η ΠΟΕ-ΟΤΑ φεύγει από το υπουργείο για να συνεχίσει την προγραμματισμένη της πορεία στο κέντρο του λεκανοπεδίου.

πηγή:fimotro.gr



Σε θέση μάχης οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης.

Έτοιμοι δηλώνουν οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης, περιμένοντας να δοθεί το σχετικό σήμα για να ξεκινήσουν το βρόμικο παιχνίδι, της προετοιμασίας και κυρίως της παραπλάνησης της ελληνικής κοινής γνώμης για την «συντεταγμένη χρεοκοπία» της χώρας. Στόχος τους να πείσουν τους έλληνες ότι αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης Παπανδρέου και προς όφελος του λαού. Τα παραδοσιακά φερέφωνα, οι «παπαγάλοι» και διάφοροι δημοσιολογούντες χαρτογιακάδες και δημοσιογράφοι, θα επιχειρήσουν για λογαριασμό της αποτυχημένης κυβέρνησης που έριξε στη φτώχια τον ελληνικό λαό να μας πείσουν ότι το «κούρεμα» που θα υποστούμε και η εξαθλίωση που μας περιμένει είναι επιτυχία, αφού αποφύγαμε τα χειρότερα! Ποτέ δεν θα πουν όμως ποια ήταν τα χειρότερα, όπως ποτέ δεν είπαν γιατί μετά από δύο χρόνια αιματηρών θυσιών του λαού, χρεοκοπούμε πανηγυρικά! Ποτέ δεν θα ομολογήσουν ότι τα δυο χαμένα αυτά χρόνια, ήταν χρήσιμα για τους δανειστές μας προκειμένου να οχυρωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα από τα ελληνικά απόνερα!
πηγή:
enimerosi24.gr


Ο Καστανίδης "ζήτησε" εκλογές !
Ρεσιτάλ Χατζηνικολάου (REAL FM). Με πολύ ικανό αντίπαλο. Τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη, που δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω. Ούτε τις ειρωνείες.
Πέρασε ένα άσχημο 10λεπτο με τον Χατζηνικολάου να τον σφυροκοπάει ανελέητα.
Στο τέλος - παρότι πήγε καταρχήν να κρυφτεί πίσω από το "δημοψήφισμα"- έβγαλε και την είδηση: Γνώμη μου είναι και δεν δεσμεύει κανέναν. Ο λαός πρέπει ελεύθερα να εκφράσει την βούληση του.
Συνελόντι ειπείν, εν άλλαις λέξεσι -που θα λέγαν και οι αρχαιομανείς- :Εκλογές!

πηγή:real.gr



Ο Βενιζέλος αρνήθηκε να απαντήσει για το 1,3 τρισ. ευρώ που μας χρωστά η Γερμανία

Ο Βενιζέλος αρνήθηκε να απαντήσει για το 1,3 τρισ. ευρώ που μας χρωστά η Γερμανία
Βρέθηκε μια δημοσιογράφος (γιατί υπάρχουν δημοσιογράφοι, δεν είναι όλοι στην κοσμάρα τους) και ρώτησε τον Βενιζέλο, στη συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Οικονομικών, γιατί η Ελλάδα δεν ζητά το 1,3 τρισ. ευρώ που μας χρωστά η Γερμανία, ως πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο, γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει εκλογές -αφού δεν έχει νομιμοποίηση- και ο Βενιζέλος αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας ότι το ύφος της δημοσιογράφου ήταν για τη Βουλή και θα απαντήσει στη Βουλή όταν του τεθούν αυτά τα ερωτήματα!
πηγή:tsantiri.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...