2 Ιουνίου 2011

Η Χούντα των αντισυνταγματικών. [γράφει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης]



Ενώ ο άνθρωπος έχει μάθει να ενδύεται πολλούς ρόλους στη ζωή του, να χρησιμοποιεί εσωτερικές ψυχικές αντιθέσεις για να μπορεί να αντιστέκεται σε εξωτερικές δυνάμεις που προσδιορίζουν τις πράξεις του, ενώ στη σύγχρονη κοινωνία έμαθε να διαχειρίζεται περισσότερα του ενός πάθη, για κάποιους, αυτός ο άνθρωπος αποτελεί ένα και μόνο εγχείρημα: «Κατασκευή». Ο σύγχρονος πολίτης έχει ξεφύγει από τον τραγικό ήρωα και τοποθετείται στο πιο ψηλό βάθρο, κρατώντας το σκήπτρο του πιο αστείου κλόουν. 
Τον κατασκεύασαν με πολύ λεπτές πινελιές συμπάθειας και συγκίνησης. Τον εγκατέστησαν σε ρεαλιστικότατα στρατόπεδα φιλαργυρίας και τροφοδότησαν στις φλέβες του όπιο περιορισμών και δεσμεύσεων.

Η νέα Χούντα των αντισυνταγματικών έσπειρε στην χώρα σπόρους προδοτών. Νομίζω πως ήλθε η ώρα να θερίσουμε. Αλλιώς θα έλθουν χρόνια σκληρών δοκιμασιών πού καμιά ανύπαρκτη Εθνική σύμπνοια δεν μας σώζει. Δυστυχώς, για κάποιους κάπου κάπου πετιούνται κάποιες «δυσαρμονίες», παρουσιάζονται κάποιες «δυσαναλογίες» πού εμποδίζουν την αρμονική ανάπτυξη του Έθνους!!!! Πχ. Η καθιστική διαμαρτυρία. Για αυτούς τους κάποιους αντιμετωπίζεται σαν σκουπίδια του δρόμου που πρέπει να καθαριστούν για να πανηγυρίσουν οι οπαδοί μιας νικητήριας ομάδος ποδοσφαίρου. Η ύπαρξή μας απειλείται.
Αν είναι να καταργηθεί το Σύνταγμα ας γίνει τουλάχιστον από κάποιους σύγχρονουςΝτανταϊστές. Αν είναι να ελευθερωθούμε από συνταγματικούς περιορισμούς ας γίνει με τον τρόπο των σουρεαλιστών.
Προσπαθώ να σκεφθώ μια λύση για την κατάλυση του Συντάγματος γιατί με πνίγουν οι ψηφισμένες αυθαιρεσίες των ακέφαλων κεφαλών. Σιγά σιγά και γρήγορα γρήγορα η καθιστική διαμαρτυρία θα ξεκολλήσει μάρμαρα και θα γκρεμίσει το Σύνταγμα. Το κτίριο εννοώ, βέβαια, διότι το άλλο έχει καταπατηθεί από εντεταλμένους αντισυνταγματικούς.
πηγή: aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...