16 Μαΐου 2013

Ρε δεν πάτε στον διάολο μερικοί να ησυχάσουμε;



Μπουτάρης: Τιμή για τη Θεσσαλονίκη το Gay Pride, ντροπή για της κοινωνίας η Χρυσή Αυγή


Για θέματα που αφορούν την γκέι κοινότητα, για το Gay Pride που θα διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο αλλά και για τη Χρυσή Αυγή μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε
στο Palmo 965 ο κ. Μπουτάρης αναφερόμενος στο Gay Pride που θα διοργανωθεί τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη υπογράμμισε ότι η εκδήλωση «περιποιεί τιμή για την πόλη» συμπληρώνοντας πως «το ότι θα μαζευτούν 5.000 γκέι και λεσβίες θα έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό της πόλης».

Παράλληλα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, απαντώντας στο ερώτημα αν θα πάντρευε ένα γκέι ζευγάρι απάντησε ότι «δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα», προσθέτοντας ότι «αν υιοθετηθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω». «Σαφώς είμαι θετικός στο να υιοθετούνται παιδιά από ζευγάρια γκέι» κατέληξε ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ακόμη, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή λέγοντας: «Εγώ έχω πει επανειλημμένα ότι η Χρυσή Αυγή δε θα έπρεπε να είναι στο κοινοβούλιο. Είναι ένα κόμμα ντροπή για την ελληνική κοινωνία. Το να είναι τρίτο το κόμμα αυτό είναι ενδεικτικό της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας».


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...