17 Ιουλίου 2012

Σκοτώνουν και τους τελευταίους επιζώντες σ' αυτή τη χώρα αλλά οι Ελληνάρες στα παπάρια τους...καφές & παραλία!!!


Ο αρχιψεύτης-εγκληματίας Σαμαράς μαζί με την υπόλοιπη συμμορία του (Βενιζέλος,Κουβέλης) εξαφανίζουν και το τελευταίο ίχνος "κοινωνικού κράτους" στη χώρα!

Συγχαρητήρια και να τους χαίρεστε !!! Σήμερα δεν θα είμαι ευγενικός μαζί σας (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα φυσικά)...


Αν αγαπητοί πολίτες αυτής της χώρας πιστεύετε ότι έχετε ένα ελάχιστο ίχνος από το DNA των προγόνων σας που μεγαλούργησαν σ' αυτόν τον τόπο είστε γελασμένοι! Σας πληροφορώ λοιπόν ότι δεν έχετε καμία σχέση μ' αυτούς που ζούσαν εδώ πριν 2500-3000 χιλιάδες χρόνια.

Εκείνοι έβγαζαν με τα χέρια τους χρυσάφι κι εσείς βγάζετε σκατά.
Εκείνοι έφτιαχναν με το μυαλό τους θαύματα κι εσείς φτιάχνετε βόθρους.
Εκείνοι ζούσαν σε μια χώρα πρότυπο κι εσείς ζείτε σ' ένα μπουρδέλο. Και μάλιστα στο μπουρδέλο αυτό παίζετε τον ρόλο της πουτάνας. Κι επειδή υπάρχουν πολλών ειδών πουτάνες εσείς είστε απ' αυτές τις άσχημες, τις σιχαμένες που τις βλέπεις στον δρόμο και σκέφτεσαι ότι αν πας μαζί τους θα πεθάνεις σε μια εβδομάδα διότι έχουν πάνω τους όλες τις αρρώστιες της γης μαζεμένες. Βρωμάνε την χειρότερη μπόχα και δεν μπορείς να τις πλησιάσεις σε κοντινή απόσταση. Τέτοια πουτάνα είναι ο σημερινός Έλληνας. Βρώμικη,άρρωστη και σιχαμένη.

Καλά σας κάνουν λοιπόν όλοι.Ναι,πολύ καλά σας κάνουν το αξίζετε 100% !!!

Βρίζετε όλο κόσμο και θεωρείτε τους εαυτούς σας ανώτερους απ' όλους. Σας φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι εκτός από τον εαυτό σας. Ότι "ορίζουν" να σας κάνουν καλώς να το πάθετε λοιπόν.

Στην "εξυπνάδα" και στη βλαχομαγκιά είστε πρώτοι...σε όλα τ' άλλα τελευταίοι και ανίκανοι.

Σας αφιερώνω λοιπόν κωλοέλληνες κι ένα τραγουδάκι επειδή σας πίκρανα σήμερα...
1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...