7 Μαρτίου 2012

Μπροστά σε αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη, ο Αλ Καπόνε ήταν ένας άκακος καβγατζής!

Γράφει ο Δευκαλίων
Αντιγράφουμε από την τρέχουσα σημερινή ειδησεογραφία:

* «Να μειωθεί κατά 50% ο αριθμός των εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ φέτος σε σχέση με πέρσι ζητούν οι πρυτάνεις των πανεπιστημίων και οι πρόεδροι των τεχνολογικών ιδρυμάτων, επικαλούμενοι την οικονομική στενότητα που υπάρχει, λόγω κρίσης»

Ναι πολύ καλά καταλάβατε. Σε όλα τα πανεπιστήμια της χώρας σε όλες τις πανεπιστημιακές σχολές, σε όλα τα τμήματα, μαχαίρι κατά 50% σε σχέση με πέρσι γιατί δεν υπάρχουν χρήματα!


Και μην τολμήσουν να χρησιμοποιήσουν το επιχείρημα ότι φέτος δεν θα μπουν στα πανεπιστήμια μαθητές που θα γράψουν μέσο όρο 8 και 9, οι οποίοι θα έμπαιναν σε κάποιο υποβαθμισμένο τμήμα των ΤΕΙ. Εφέτος θα εισαχθούν λιγότεροι κατά 50% άριστοι μαθητές.

Ας θυμηθούμε την περίφημη προεκλογική εξαγγελία του Γιώργου Παπανδρέου για διάθεση του 5% του προϋπολογισμού για την παιδεία. Η ίδια η ζωή αποδεικνύει ότι ήταν άλλο ένα άθλιο ψέμα. Δεν υπάρχουν χρήματα και μειώνουμε τον αριθμό των εισακτέων από όλα τα πανεπιστήμια, από όλες τις σχολές και από όλα τα τμήματα. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια…

Ας θυμηθούμε αυτήν την περίφημη κυρία που παριστάνει την Υπουργό Παιδείας για να μπορεί να γυρνάει έχουσα δημόσιο τίτλο και ρόλο από κανάλι σε κανάλι ώστε να διαλαλεί την ανάγκη να μην γίνουν εκλογές και να παραμείνει στην εξουσία η κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου για να σώσει τον τόπο με το τεράστιο μεταρρυθμιστικό της έργο. Βασικά και κύρια για την βουλευτική της έδρα στην Α΄ Αθήνας κόπτεται, που κινδυνεύει να χάσει αν τελικά γίνουν εκλογές.

Ναι πολύ καλά καταλάβατε, μιλάμε για την κ. Α. Διαμαντοπούλου, την Υπουργό Παιδείας που ορκιζόταν ότι τα μαθητικά βιβλία θα είναι το αργότερο 15 Οκτωβρίου 2011 στα σχολεία. Αυτή λοιπόν η περιώνυμος και περίφημη κυρία που έχει άποψη πως θα κυβερνηθεί η χώρα, αλλά ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να εκπληρώσει την ελάχιστη υποχρέωση της προς τους μαθητές, τώρα αποκαλύπτεται και στους πλέον καλοπροαίρετους. Άφησε τα πανεπιστήμια χωρίς χρήματα! Η χώρα και ο δοκιμαζόμενος λαός της δεν χρειάζονται επιστήμονες αλλά...

φθηνούς (δηλαδή Κινέζους) εργάτες.

Αυτή είναι η πολιτική επιταγή της Τρόικας, αυτήν την πολιτική εντολή θα εκτελέσει πάση θυσία και έναντι οιουδήποτε πολιτικού τιμήματος η περιώνυμος και περίφημη Υπουργός Παιδείας και παρακοιμώμενη πολλών κέντρων εξουσίας, εγχωρίων και ξένων, η κα. Α. Διαμαντοπούλου.

Η στήλη πολύ έγκαιρα είχε γράψει προφητικά «Σε όποια χώρα πάει το ΔΝΤ, οι άντρες γίνονται αλκοολικοί και καταθλιπτικοί και οι όμορφες γυναίκες πόρνες». Και τώρα έρχεται η ίδια η ζωή να το επιβεβαιώσει πανηγυρικά. Δεν χρειαζόμαστε επιστήμονες, τι να τους κάνουμε; Μόνον φθηνά, κινέζικης προέλευσης και νοοτροπίας εργατικά χέρια. Τώρα αν κάποιοι δεν αντέξουν αυτή την ζωή και το ρίξουν στο αλκοόλ, ή πέσουν στην κατάθλιψη για να ξεπεράσουν τα αδιέξοδα, ε… τι να κάνουμε, υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες. Τώρα αν κάποιες επιλέξουν την πορνεία για να εξοικονομήσουν τα προς το ζην, ήταν αδύνατες στον χαρακτήρα…

Είπαμε και ξαναείπαμε τα αγόρια μας μισθοφόροι στους παράνομους πολέμους τους και τα κορίτσια μας πόρνες στα κρεβάτια τους. Για τα δικά τους τα παιδιά καλά να είναι το κολέγιο του Ψυχικούκαι τα πανεπιστήμια με τα ακριβά δίδακτρα. Το ερώτημα θέτει η ίδια η ζωή: ή εμείς ή αυτοί!

Ο γράφων την στήλη δεν διανύει την πρώτη του νεότητα. Διανύει ήδη την 5η δεκαετία της ζωής του. Παρακολουθεί την πολιτική κατάσταση της χώρας από τις αρχές του 1970. Έχει ήδη διαμορφωμένη άποψη για πολλά από τα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν και τα πολιτικά πρόσωπα που διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο τα προηγούμενα χρόνια. Πολιτική αλητεία και φαυλότητα σαν και αυτή που διακρίνει τον Γιώργο Παπανδρέου και την άθλια παρέα που μας κληρονόμησε ακόμη δεν έχει ξαναδεί. Ακόμα και εκείνα τα πολιτικά σκύβαλα της κυβέρνησης Ανδρουτσόπουλου είχαν κάποιο πολιτικό ήθος και αυτοσεβασμό ώστε φρόντισαν να εξαφανισθούν από το πρόσωπο της γης μετά την Κυπριακή Τραγωδία.

Κτήνη ανθρωπόμορφα στέλνουν στο κρεματόριο έναν ολόκληρο λαό, μία ολόκληρη γενιά νέων ανθρώπων. Μία γενιά που δεν φταίει σε τίποτα. Μπροστά σε αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη, ο Αλ Καπόνε ήταν ένας άκακος καβγατζής!
από το stoxasmos-politikh.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...