12 Μαρτίου 2012

Τίτλοι τέλους;

Ειλικρινά δυσκολεύτηκα πολύ να κάτσω να γράψω αυτές τις δυο αράδες.

Εδώ και καιρό προσπαθούσα συνεχώς να βρίσκω, και τα κατάφερνα, λόγους ώστε να το αναβάλλω μέρα με την μέρα.

Γνώριζα ότι ήταν αδύνατο να το αποφύγω οριστικά και έμπαινα λοιπόν στην διαδικασία να ξεγελώ τον εαυτό μου καθημερινά ξέροντας όμως ότι δεν είναι πλέον στο χέρι μου.





Το ταξίδι του Sporos News στο διαδίκτυο έφτασε στο τέλος του.

Έτσι απλά και ήσυχα όπως ξεκίνησε.

Αλήθεια πόσα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που ξεκινήσαμε...
Αλλάξαμε πάρα πολύ εμείς σαν άνθρωποι... η κοινωνία μας... οι θεσμοί μας... η χώρα μας... όλα!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που δείξατε στον Sporo News.
Σας εύχομαι όλους ειλικρινά καλό κουράγιο και πάρα πολύ δύναμη ώστε να μπορείτε ν'αντιμετωπίσετε τις δύσκολες τωρινές και μελλοντικές καταστάσεις.





Οι τίτλοι τέλους είναι οριστικοί;

Πιστεύω πως ναι... αλλά και πάλι την ώρα που πληκτρολογούσα τα δάχτυλα μου ασυναίσθητα  πάτησαν το ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης!

Δεν πειράζει σκέφτηκα άστο έτσι...
Θα έχω πάντα στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μου αυτό το ερωτηματικό στο τέλος του τίτλου... 

Ίσως κάποια στιγμή... δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά.



Σας ευχαριστώ πολύ,
O Sporos 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/4/12 14:09

    ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...