18 Φεβρουαρίου 2012

Ο μονίμως "φτιαγμένος" κυρ Γιάννης και τα...κωλόχαρτα!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, μεταξύ του δημάρχου της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστα Γκιουλέκα.
Αρχικά, ο Γιάννης Μπουτάρης έλαβε το λόγο για να απαντήσει στους συμβασιούχους της υπηρεσίας καθαριότητας, που ζήτησαν βεβαιώσεις ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σύμφωνα με το seleo.gr.

«Τα ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου είναι ...κωλόχαρτα» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις μέσα στην αίθουσα.
Η συμπλήρωσή του ότι με τον όρο «κωλόχαρτα» σχολίασε τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα ψηφίσματα το κράτος, δεν κατάφερε να κοπάσει τις αποδοκιμασίες.

«Κύριε δήμαρχε τι λέτε; Κωλόχαρτα τα ψηφίσματα;» διερωτήθηκε ο Κώστας Γκιουλέκας για να λάβει την απάντηση του κ. Μπουτάρη: «Κύριε Γκιουλέκα προφανώς σας ζάλισε η διαγραφή σας από τη ΝΔ».

«Εγώ έχω ξεκάθαρη πολιτική πορεία. Αν εσείς είστε κωλοτούμπας και πάτε από το ένα κόμμα στο άλλο είναι δικό σας πρόβλημα» ήταν η φράση του κ. Γκουλέκα, με τον κ. Μπουτάρη να ανταπαντά: «Αν είστε κολλημένος με μια παράταξη είναι δικό σας θέμα. Εγώ δεν κάνω πολιτική καριέρα».

Η ένταση επεκτάθηκε και μεταξύ των λοιπών παρισταμένων στην αίθουσα, καθώς όταν ο πρόεδρος των εργαζομένων επιχείρησε να παρέμβει στη διαφωνία, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π. Αβραμόπουλος τον αποκάλεσε «τεμπελχανά»...

από το newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...