27 Ιανουαρίου 2012

Όταν η Άννα μας "έσωσε" τον κόσμο!

Ο Σπόρος λέει: Πω πω κοριτσάαααααρα μου! Πω πω τι "πουλέν" έχω ο τυχερός; Εμπρός Άννα μας προχώρα και σώσε τον κόσμο!

Η Άννα Διαμαντοπούλου, γνώρισε τον Ρομάνο Πρόντι στις Βρυξέλλες, ως επίτροπος. Ο Πρόντι είχε παραιτηθεί από πρωθυπουργός στην Ιταλία και είχε διαδεχθεί τον Σαντέρ.

Προφανώς, έχει διατηρήσει καλές σχέσεις μαζί του μέχρι και σήμερα και παρά το γεγονός ότι από το 2008 (ο Πρόντι) εξήγγειλε την αποχώρησή του από την πολιτική ζωή.



Ύστερα λοιπόν από τηλεφωνική επικοινωνία του έστειλε επιστολή, με την οποία τον καλεί θα κινηθούνε (η Άννα και ο Πρόντι) «άμεσα τώρα ενισχύοντας φωνές σημαντικών Ευρωπαίων ηγετών και δημιουργώντας μια κίνηση «Ευρώπη SOS» για την αναστροφή της πορείας, για να σβήσουμε την πυρκαγιά και να δώσουμε προοπτική πριν είναι πολύ αργά.

Ας πάρουμε πρωτοβουλία ΤΩΡΑ», αναφέρει κλείνοντας την επιστολή της η οποία αρχίζει με την προσφώνηση «Αγαπητέ Romano, τόσο η Ελλάδα όσο και η Ιταλία βιώνουν μια βαθιά κρίση με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην εθνική κυριαρχία, στη λειτουργία της δημοκρατίας, αλλά κυρίως στη ζωή των ανθρώπων και την προοπτική των μελλοντικών γενεών».

Ο «Ιλ Προφεσόρε» (καθηγητής) όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί του ή «Μορταδέλας» όπως τον αποκαλούν οι εχθροί του, εικάζω ότι αν το ήθελε ((πράγμα που δεν γνωρίζω) θα μπορούσε ενδεχομένως να διαδραματίσει κάποιο σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας κίνησης «Ευρώπη SOS». Αμφιβάλλω (ταπεινά) αν ανάλογο ρόλο δύναται να διαδραματίσει και η κυρία Διαμαντοπούλου.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...