12 Ιανουαρίου 2012

Γίναμε ρόμπα σε όλη την Ευρώπη με τις "εξυπνάδες" του Γιακουμάτου.


Πείτε μου ότι ο συγκεκριμένος ΔΕΝ πληρώνεται από το Ελληνικό κράτος...

Διεθνή μέσα ενημέρωσης χλευάζουν την Ελλάδα μετά τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ για "ενοικίαση του Παρθενώνα". Η γερμανική Bild δεν έχασε την ευκαιρία.Δεν έχασαν την ευκαιρία τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να σχολιάσουν, όχι και με τον καλύτερο τρόπο, την πρόταση του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου να ενοικιαστούν η Ακρόπολη και άλλοι αρχαιολογικοί χώροι σε ιδιώτες, ώστε να εισρεύσουν έσοδα και να αξιοποιηθούν καλύτερα.



Η Bild αναφέρει οτι "οι χρεοκοπημένοι Έλληνες θέλουν να νοικιάσουν την Ακρόπολη". Στο άρθρο της γράφει πως "η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δραματική. Για πρώτη φορά Έλληνας πολιτικός βάζει στο παιχνίδι ακόμη και την Ακρόπολη για την αποκατάσταση των οικονομικών της Ελλάδας".

Μάλιστα στο άρθρο προστίθεται η υπενθύμιση οτι "όταν βουλευτές της Γερμανίας ζήτησαν την εκμετάλλευση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας, προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο τώρα τους δικαιώνει ένας Έλληνας συνάδελφός τους".

Ο βουλευτής μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναγκάστηκε να προβεί σε διευκρινήσεις
"Η σπέκουλα και η παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της. Δεν νοικιάζονται τα ιερά και τα όσια. Δεν νοικιάζονται μνημεία και ειδικά ο φάρος του πολιτισμού για όλο τον κόσμο που είναι η Ακρόπολη" αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: "Δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα, ειδικά σε κάτι ψευτοελληναράδες να μιλάνε και να παραδίδουν μαθήματα για ηθικές αξίες".

Επίσης, στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως "αυτό όμως που θα μπορούσε να γίνει είναι να δημιουργηθεί στη χώρα μας ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίουπου θα λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και σκοπός του θα είναι η αξιοποίηση όλων των αρχαιολογικών χώρων, επωφελεία της χώρας μας και της ιστορίας μας".


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...