2 Ιανουαρίου 2012

Το σήριαλ "Ο υιός της Γιάννας" συνεχίζεται και το 2012...ουαου!


Η Γιάννα για τον γιο της: «Mεγάλωσα άντρες, όχι φλούφληδες» 
Η Γιάννα για τον γιο της: «Mεγάλωσα άντρες, όχι φλούφληδες»


Ο γόνος με τις σπουδές στο Χάρβαρντ, που την περασμένη άνοιξη «αγανάκτησε» μαζί με χιλιάδες Ελληνες στην Πλατεία Συντάγματος,αρθρογραφώντας για την «κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους», εκπλήσσει ξανά με τη συμμετοχή του ως εθελοντής σε προγράμματα ανέγερσης κατοικιών για φτωχούς.


Λίγους μήνες πριν φορέσει την τήβεννο της αποφοίτησης, πήρε το δισάκι του κι έφυγε για να χτίσει σπίτια στο Ελ Σαλβαδόρ και τη Γουατεμάλα.Η οικογένεια Αγγελόπουλου έβρισκε πάντα τρόπους να εκπλήσσει τον δημόσιο βίο, αλλά η περίπτωση του 24χρονου Παναγιώτη, γιου του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, δείχνει ότι μπορούν ακόμη περισσότερο και πολύ καλύτερα. Ο Παναγιώτης, αφήνοντας πίσω του το campus και τα αμφιθέατρα του Χάρβαρντ, πήρε το φτυάρι και υψώνει σπίτια για τους φτωχούς κατοίκους του Ελ Σαλβαδόρ.

Τα Χριστούγεννα τον βρήκαν στις καλύβες των χιλιάδων αστέγων της χώρας, ανάμεσα στους πολλούς και άγνωστους ακτιβιστές που ανοικοδομούν πόλεις κι ελπίζουν σε έναν καλύτερο κόσμο.

Κύκλοι της οικογένειας, με τους οποίους συνομίλησε κυριακάτικη εφημερίδα, δηλώνουν κατηγορηματικά, και με ένα στόμα, ότι και ο κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος, αλλά κυρίως η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου είναι υπερήφανοι για τον γιο τους. Οσοι γνωρίζουν την κ. Αγγελοπούλου, χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι αρέσκεται να λέει... πως «μεγάλωσε άντρες κι όχι φλούφληδες»!
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...