8 Δεκεμβρίου 2011

Να φωνάξει ο Σαρκοζί τον Μπέο και τον Ψωμιάδη να σωθούμε!

Πολύ πλάκα έχουν αυτοί οι Γάλλοι.Θέλουν να σώσουν λέει την Ε.Ε...

Που πάτε ρε Γαλλάκια;Εδώ ένα ματς δεν μπορείτε να στίσετε χωρίς να σας πάρει χαμπάρι όλη η Ευρώπη.Γελάνε μαζί σας ρεεεεε....


















Η πραγματικά απίστευτη (για να είναι αληθινή) πρόκριση της Λιόν στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το εμφατικό 1-7 (δείτε βίντεο), και τα 6 γκολ των Γάλλων μέσα σε διάστημα 28 λεπτών, έχει κινήσει υποψίες.


Φυσικά και το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο ανατροπές, χαρίζει σπουδαίες συγκινήσεις, έχουμε δει να γυρνάνε καταστάσεις που δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι θα γινόταν, αλλά αυτό που έγινε το βράδυ της Τετάρτης... δεν είχε προηγούμενο.

Η ιστορία έχει "μυρίσει" σε όλο τον κόσμο, καθώς πολλοί έκαναν λόγο για σκάνδαλο "μεγατόνων". Όποιος θέλει να βρει στοιχεία για να ενοχοποιήσει κάποιον μπορεί να το κάνει.

Όποιος ψάχνει αιτίες βρίσκει. Όμως πως μπορεί να τον κατηγορίσει κανείς, όταν αμέσως μετά την επίτευξη του πέμπτου τέρματος των "Λιονέ", ο Κροάτης αμυντικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Ντόμαγκοχ Βίντα, κλείνει το μάτι στον σκόρερ Γκομίς, και του κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση με τον αντίχειρα, λεγόμενη και ως thumb up.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχουν και φωτογραφίες του αμυντικού να μπαινοβγαίνει σε αντίστοιχο προπατζίδικο της χώρας του, και όχι... δεν μπήκε για να μπει μια καλησπέρα. Βγήκε κρατώντας στα χέρια του δελτίο, κάτι που σημαίνει ότι στοιχημάτισε... λες και κάτι ήξερε...
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...