20 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ



ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ
Πολύ βαρύ είναι το κλίμα τώρα μέσα στη Βουλήτην ίδια στιγμή που καταφθάνουν οι βουλευτές για να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο. Όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν ενημερωθεί για την δραματική εξέλιξη με τον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ. Το κλίμα μυρίζει μπαρούτι και πλέον τα βλέμματα όλων είναι στην κηδεία του άτυχου συνδικαλιστή που θα μετατραπεί σε λαϊκό προσκύνημα και σε μια ακόμα διαμαρτυρία κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου.

fimotro


ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Δραματικοί τόνοι και από τον Α. Σαμαρά. Πριν από λίγο εισερχόμενος στη Βουλήεπισήμανε την κρισιμότητα των στιγμών ζήτησε αυτοσυγκράτηση και είπε ότι τα υπόλοιπα θα ειπωθούν μέσα στη Βουλή. Παράλληλα συλληπήθηκε την οικογένεια του άτυχου σινδικαλιστή του ΠΑΜΕ. Σε λίγο αναμένονται δηλώσεις και από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

fimotro





Εξέπνευσε στο ασθενοφόρο? Έρευνα διέταξε η Ράϊκου.Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του 53χρονου συνδικαλιστή .Πληροφορίες από το ΕΚΑΒ λένε ότι εξέπνευσε στο ασθενοφόρο.
Στον Ευαγγελισμό, τώρα, λένε πως έγινε προσπάθεια ανάνηψης για 50 λεπτά.
Την ίδια ώρα που ο άνθρωπος ήταν κλινικά νεκρός, ο Διοικητής του Νοσοκομείου ανακοίνωνε επισήμως στους δημοσιογράφους πως δεν υπάρχει κίνδυνος για κανένα από τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν εκεί.


Κι όμως την ώρα που γινόταν η προσπάθεια ανάνηψης, η είδηση μεταδιδόταν από διάφορα Μέσα, κι είχε αναρτηθεί και στο διαδίκτυο.
Και ένα τελευταίο "μυστήριο". Από το νοσοκομείο υποστηρίζουν ότι μεταφέρθηκε ο τραυματίας στις 4:45.
Ενώ η είδηση κυκλοφορούσε τουλάχιστον μια ώρα πριν.
Στη συνέχει η αστυνομία παρουσιαζόταν "ανύποπτη".
Δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει το θλιβερό γεγονός.
Όπως καταλαβαίνετε έγινε αγώνας για να καθυστερήσουν την ανακοίνωση του δυσάρεστου νέου.
Πριν από λίγο η προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράϊκου διέταξε έρευνα για να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο ο 53χρονος Δημήτρης Κοτσαρίδης.

nonews-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...