21 Οκτωβρίου 2011

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ", στον άγνωστο κουκουλοφόρο!.



Πριν από λίγους Μήνες, ο σχολιαστής της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ", Πάσχος Μανδραβέλης, είχε απευθύνει ένα "Μεγάλο ευχαριστώ" στους 155 βουλευτές που ψήφισαν το "Μεσοπρόθεσμο" και μας έσωσαν από τη πτώχευση!
Σήμερα και ενώ το κέντρο της Αθήνας βράζει από την αγανάκτηση όλων αυτών που δεν κατάλαβαν ότι σώθηκαν και αρνούνται να δώσουν στην Κυβέρνηση το σχοινί που θα τους κρεμάσει, το σχέδιο "Τελική Λύση"της Κυβέρνησης, μπήκε ήδη σε εφαρμογή! "Άγνωστοι κουκουλοφόροι", επωνομαζόμενοι και "μπαχαλάκηδες", ανέλαβαν να τρομοκρατήσουν τους διαδηλωτές για να μπορέσουν, σε λίγες ώρες, οι 150τόσοι που έχουν απομείνει στο "μαντρί", να μας ξανασώσουν!
Επειδή η κοινωνική σύσταση των διαδηλωτών δεν τους επιτρέπει σύμπραξη σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις (υπάρχει ήδη ένας νεκρός), είναι βέβαιο ότι η ψηφοφορία θα γίνει απρόσκοπτα, με προδικαζόμενο το "αίσιο" αποτέλεσμά της!
Κατόπιν τούτου, εκτιμώ ότι ο γνωστός σχολιαστής θα αναπέμψει ένα δεύτερο "ευχαριστώ" προς τον "άγνωστο κουκουλοφόρο", αυτή τη φορά, ο οποίος με τη συμπαράστασή του προς τα όργανα της"συντεταγμένης πολιτείας", ξαναέσωσε τη χώρα από την οικονομική κατάρρευση, την ώρα  που, ύστερα από πολύμηνους αγώνες, άρχισε να ανακάμπτει!
Antiparatheseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...