6 Ιουνίου 2011

Χαμός στον Τύπο.


Σενάρια αποχώρησης του Βήματος από τον ανταγωνισμό των προσφορών και μειώσεις τιμών στους διαφημιζόμενους.


Το σενάριο της αποχώρησης του Βήματος από τον κυριακάτικο ανταγωνισμό των προσφορών έπεσε στο τραπέζι, στο πλαίσιο της συζήτησης του προγράμματος περικοπών στη Μιχαλακοπούλου. Εκτός λοιπόν από το να κυκλοφορεί η εφημερίδα χωρίς προσφορές (DVD, CD κ.ά), παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο μείωσης των τιμών του διαφημιστικού καταλόγου της εταιρίας. Μπορεί όμως οι περικοπές να ξεκίνησαν από την «περιφέρεια» του ΔΟΛ, δηλαδή, την απομάκρυνση της «Εξέδρας» και λίγο νωρίτερα τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις στο στούντιο ΑΤΑ, ακούγεται έντονα ότι οι πρώτοι που θα ακούσουν τα δυσάρεστα νέα στη Μιχαλακοπούλου θα είναι οι εργαζόμενοι στον διοικητικό τομέα.
Ωστόσο να σημειωθεί ότι τα σενάρια που εξετάζονται προς αυτή την κατεύθυνση, ξεκινούν από απολύσεις προσωπικού και μειώσεις μισθών, μέχρι μίνι προγράμματα εθελουσίας εξόδου.
πηγή:enimerosi24



Πανωλεθρία στις κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων!



Πανωλεθρία για μια ακόμη φορά για τις κυριακάτικες εφημερίδες, οι οποίες παρότι σκορπάνε ένα σκασμό λεφτά στις προσφορές με το ζόρι πλέον ξεπερνάνε τις 120.000!

Σε μια συγκυρία που η Ελλάδα κοχλάζει οι αναγνώστες γυρνάνε τη πλάτη στους "τελειωμένους" εκδότες.

Η επέλαση του διαδικτύου και η ... 


μετεξέλιξη των κινητών άλλαξαν εντελώς τον χάρτη της ενήμερωσης.

Οι εφημερίδες αλλά και τα αναξιόπιστα κανάλια είναι πλέον ουραγοί, όσο κι αν αρνούνται να το συνειδητοποιήσουν οι ιδιοκτήτες τους.

Αυτή τη Κυριακή οι κυκλοφορίες, σύμφωνα με το Fimotro, ήταν οι εξής:


Καθημερινή 122.000

Βήμα 114.000

Πρώτο Θέμα 106.000

Real News 97.000

Ελευθεροτυπία 96.000

Έθνος 95.000

Τύπος 34.000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...