5 Ιουνίου 2011

500.000 «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα500.000 «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση του κόσμου στην Πλατεία Συντάγματος. Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης των «Αγανακτισμένων» πολιτών κάνουν για πάνω από 500.000 άτομα κάτι που σημαίνει ότι η αποψινή (5/6) διαδήλωση είναι τουλάχιστον διπλάσια από αυτή της περασμένης Κυριακής.

Επίσης υπάρχουν και πολλά άτομα με μηχανές για να δώσουν και αυτή με τη σειρά τους την συμπαράσταση τους. Με αυτή τη μαζική συγκέντρωση των πολιτών, όλων των ηλικιών, έχουν δώσει μεγάλες προσδοκίες, θέλοντας να ενώσουν τις φωνές του για τα σκληρά οικονομικά μέτρα και το μνημόνιο.
Μάλιστα είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά το 1980.
O Τάσος Μπιρσίμ, που διοργάνωνε τις συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και ξέρει να μετράει, είπε ότι από το Σύνταγμα πέρασαν σήμερα 500.000 κόσμου. Τώρα η αστυνομία ας λέει πενταψήφια νούμερα. Ούτε οι 300 δεν τους πιστεύουνε.
πηγή: tsantiri.gr

Kλέφτες, μαυραγορίτες, τραπεζίτες.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση. Μέγα πλήθος και μέγα πάθος...
Εξελίσσεται, γιατί ο κόσμος ακόμα συρρέει προς την πλατεία, σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ στο Σύνταγμα.
Η Αστυνομία-διαπράττοντας ένα ακόμη λάθος-έχει κλείσει την Βασ. Σοφίας, στο ύψος της Ηρόδοτου Αττικού, με αποτέλεσμα εκατοντάδες διαδηλωτές, που κατευθύνονται προς την πλατεία Συντάγματος, να αναγκάζονται να περνούν προς τη δεξιά πλευρά και περνώντας μέσα από το Κολωνάκι, να καταλήγουν στο Σύνταγμα.
Ένα τεράστιο πανό ανάμεσα σε εκατοντάδες ελληνικές σημαίες δεσπόζει μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη: Κλέφτες, μαυραγορίτες, τραπεζίτες.
Η τεράστια λαοθάλασσα απλώνεται και στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, με το χρώμα να δίνουν, για άλλη μια φορά, οι ελληνικές σημαίες...

πηγή: nonews-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...