25 Μαΐου 2011

Σταθερός εκφραστής της αυτόνομης αριστερής διανόησης ο Ν. Κοτζιάς

Άρθρο του Κώστα Ζωγράφου



Έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης (έως και πάνω από 40%) η πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον Antenna, όπου μίλησε με σκληρή γλώσσα αλλά και με απόλυτη τεκμηρίωση κατά του Μνημονίου και της επιχειρούμενης «συναίνεσης» γύρω από αυτό.
Φαίνεται ότι οι απόψεις Κοτζιά (είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς μαζί τους) κερδίζουν έδαφος. Κι αυτό προφανώς ενοχλεί με αποτέλεσμα άλλοι να προσπαθούν να τον εμφανίσουν συνοδοιπόρο των «κουκουλοφόρων» κι άλλοι -στο εντελώς αντίθετο άκρο- ως δήθεν...μετεγγραφέντα στον Αντ. Σαμαρά.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι μπορεί ο Ν. Κοτζιάς να συνδέεται, από παλιά, με φιλία με τον κ. Σαμαρά αλλά όπως του είπε και πρόσφατα «ανήκουμε σε διαφορετικά στρατόπεδα». Άλλωστε με πρόσφατο άρθρο του άσκησε δριμεία κριτική και στο «Ζάππειο ΙΙ» της ΝΔ.
Είναι προφανές ότι διάφοροι ετερόκλητοι παράγοντες προσπαθούν, με...

 ύπουλες μεθόδους και προβοκάτσιες, να αποδυναμώσουν την αξιοπιστία και τη βαρύτητα των λόγων του Ν. Κοτζιά ο οποίος ωστόσο, σε πείσμα όλων αυτών, παραμένει σταθερός εκφραστής της αυτόνομης αριστερής διανόησης στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...