8 Μαρτίου 2014

Καθαρτήριο !!!


Σαρώνει το Ποτάμι, ετοιμάζουν κόμμα οι Βαρουφάκης και πρίγκιπας Νικόλαος

Aπό τον Clint Eastwood

Σαρώνει το Ποτάμι!

Με ένα ποσοστό που αγγίζει το 14% φλερτάρει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, πράγμα που έχει σημάνει συναγερμό στα επιτελεία των διεφθαρμέων κομμάτων της μεταπολίτευσης- από την κοινοβουλευτική αριστερά ως την ακροδεξιά.

Ο Θεοδωράκης έχει προκαλέσει απίστευτο εκνευρισμό στους εγχώριους πολιτικούς νεάντερταλ και κυρίως στις λεγόμενες παραδοσιακές πολιτικές οικογένειες που βλέπουν να πλησιάζει το τέλος τους.



Την ίδια στιγμή τα διεθνή ΜΜΕ αναζητούν τον νέο πολιτικό ηγέτη της Ελλάδας πάνω που νόμιζαν ότι τον είχαν βρει στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

Να που ήλθε όμως ο Θεοδωράκης και έκανε το πολιτικό μαγαζί καλοκαιρινό! Ο εκδότης του Πρώτου Θέματος, Θέμος Αναστασιάδης αντιλαμβανόμενος το ρεύμα που έχει το Ποτάμι σπεύδει να του αφιερώσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας κάνοντας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και τους υπόλοιπα μαγαζάκια της Βουλής με τους βουλευτές που τα κονομάνε χοντρά με τα μισθά και τα επιδόματα να συνειδητοποιούν ότι πλησιάζει το τέλος τους. Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά του Θεοδωράκη. Ότι μονο που υπάρχει οι κατεστημένες πολιτικές συμμορίες αδυνατούν να τον ανταγωνιστούν μια και είναι γεμάτες παλιά και σαπισμένα υλικά.

Είναι χαρακτηριστικό του πανικού το γεγονός πως το φιλοσαμαρικό antinews που διακρίνεται για τα αντανακλαστικά του σπρώχνει τον Σαμαρά να προχωρήσει στην δημιουργία της κεντροδεξιάς ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-μόνο που ακόμη και ο τίτλος είναι κατοχυρωμένος από ήδη υπάρχον κόμμα με την ίδια ονομασία. Γράφει το antinews:

Τα πράγματα όμως αλλάζουν και αλλάζουν πολύ γρήγορα. Η κυβέρνηση αυτή είναι προαναθεωρητική, επομένως μπορεί να ανοίξει ο διάλογος για τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές που απαιτούνται και που απαιτεί η ελληνική κοινωνία. Μπορεί ο πρωθυπουργός με μερικά τολμηρά βήματα να αναλάβει τις πρωτοβουλίες που πάνε να τους στερήσουν όσοι κρύβονται πίσω από τους Θεοδωράκηδες, τις Ελιές και τους «58». Αρκεί να βιαστεί, να στηριχθεί σε σοβαρούς ανθρώπους, να ανανεώσει το πολιτικό προσωπικό κι όχι να ανακυκλώνει φθαρμένα υλικά και να δει μπροστά έχοντας απαγκιστρωθεί από το παλιό.

Άλλωστε, ο ίδιος σε πρόσφατη ομιλία του έκανε λόγο με έμφαση για τη «Νέα Ελλάδα». Μήπως ήρθε η ώρα;

Για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε. Αυτοί έχουν πάει για βρούβες. Η τελευταία ελπίδα του Βενιζέλου θα μπορούσε να είναι ο Καρχιμάκης από τον οποίο η Δικαιοσύνη ζητάει 1 εκατ. ευρώ προκαλώντας ερωτηματικά για τον ίδιο το θεσμό. Ο Καρχιμάκης κατηγορείται για κατασκοπία και το πούτσο κλαίγαμε. Η μαλακία σ΄αυτή τη χώρα δεν έχει όρια.

'Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί ο Τσίπρας να την έπεσε στον Θεοδωράκη θέλοντας να τον παρουσιάσει ως εκλεκτό της διαπλοκής, μόνο που το κόμμα της Κουμουνδούρου είναι αυτό που κατάπιε τις αυξήσεις στα διόδια αλλά και την υπόθεση Σκουριές της Χαλκιδικής, αμφότερα συμφερόντων Μπόμπολα. Ποιος είναι λοιπόν ο διαπλεκόμενος;

Πάμε παρακάτω και πιο πατριωτικά δεξιά. Εδώ που όπως όλα δείχνουν ο Πολύδωρας τα έκανε μαντάρα με την δήλωσή του ότι περιμένει να τον φωνάξει ο Σαμαράς, λίγες ώρες αφού είχε ανακοινώσει το κόμμα, το όνομα του οποίου κοντεύουμε να ξεχάσουμε επειδή ο Πολύδωρας τα βρήκε με τον Σαμαρά και μας άφησε παλυλόπουλους. Εδώ λοιπόν ετοιμάζεται να μπει δυνατά ο Πρίγκιπας Νικόλαος με την βασιλική οικογένεια να έχει εγκατασταθεί πλέον σχεδόν μόνιμα στην Ελλάδα. Ψωμία, Ελιά και Νικόλα Βασιλιά.

Φυσικά καμμία σχέση με την Ελιά των Σημιτοψαριανομπίστηδων. Αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι βαράνε διάλυση και η κεντροαριστερά ελπίζει πλέον σε ένα και μόνο πρόσωπο ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Βαρουφάκη! Ναι, ο Βαρουφάκης είναι το πρόσωπο που οι κρυφές δημοσκοπήσεις το θέλουν να μπορεί να ενώσει την κεντροαριστερά με ελπίδες να βρεθούν ξανά στην εξουσία μετά από κάποια χρόνια. Μόνο που ο Βαρουφάκης δεν είναι κορόιδο να εντάξει στο κόμμα του τα φθαρμένα πολιτικά υλικά και τους αριστερούς του Κολωνακίου!

Όσο για τους Σαμαρά-Βενιζέλο το πολιτικό τους τέλος είναι ήδη εδώ. Οι δυο τους υπερασπίσθηκαν με λύσσα το κομματικό κράτος ακολουθώντας τα χνάρια των Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου. 4 χρόνια τώρα σακάτεψαν τους Έλληνες πολίτες και ειδικότερα τους νέους του ιδιωτικού τομέα (ανεργία κοντά στο 50%) για να υπερασπισθούν τους διορισμένους κομματικούς κηφήνες στους εκατοντάδες οργανισμούς του Δημοσίου. Μας σακάτεψαν όλους για χατήρι των δικών τους παιδιών και αυτό ετοιμάζεται να κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ αν κρίνεις από την στάση για την υπόθεση της ΕΡΤ.

Όχι ρε φίλε. Δεν αντέχουμε άλλο να μας ξεσκίζετε τις ζωές μας για χάρη των διορισμένων κομματόσκυλων για τα οποία ο κλόουν των μεταρρυθμίσεων Μητσοτάκης δεν έχει κάνει καμιά αξιολόγηση, αδικώντας και όλους εκείνους που έχουν περάσει μέσω ΑΣΕΠ.

Λοιπόν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι σπουδαίοι μανατζαρέοι του κτήνους του Δημοσίου. Δεν είναι παρά εχθροί όλων μας. Μας κατέστρεψαν τις ζωές για να την βγάλουν καθαρή οι κομματικοί στρατοί τους. Θα τους εκδικηθούμε στην κάλπη.

Όσο για την κεντροδεξιά τώρα οφείλει επειγόντως εάν θέλει να υπάρχει να βρει έναν νέο άνθρωπο, όχι κομματικό τραχανοπλαγιά οννεδίτη σαν τον Παπαμιμίκο αλλά ένα πράγματι φωτεινό μυαλό.

Ως τότε ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι καβάλα στη βέσπα και οι υπόλοιποι θα τρώνε την σκόνη του.

πηγή:kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...