29 Δεκεμβρίου 2013

Είναι η Cosmos club μια αχτίδα φωτός στο βαθύ σκοτάδι της εγχώριας επιχειρηματικότητας;


Την εποχή που καλές επιχειρηματικές ειδήσεις ακούγονται σπανίως σ'αυτή την χώρα κάθε καινούργιο "καλό" νέο σκάει σαν βόμβα στην επιχειρηματική πιάτσα ταράζοντας την μονοτονία της μετριότητας.

Έτσι και πριν 1-1,5 μήνα έκανε αίσθηση η ανακοίνωση μιας νέας εταιρίας στα επιχειρηματικά δρώμενα της χώρας που έκανε λόγο για μεγάλη επένδυση στον χώρο του στοιχήματος "ανοίγοντας" 5000 νέες θέσεις εργασίας !!!

Ο επιχειρηματικός στίβος της χώρας έχει ταλαιπωρηθεί πολλάκις τα τελευταία χρόνια από δήθεν επιχειρηματίες με δήθεν επενδύσεις και μεγαλεπήβολα σχέδια που καταλήγουν να είναι
στην πραγματικότητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.Ως αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχουμε γεμίσει με επιχειρηματίες της μίζας και της διαφθοράς που καθημερινά ξεσκεπάζονται προκαλώντας οργή στον λαό και ανεπανόρθωτα χτυπήματα στο πρεστίζ της χώρας παγκοσμίως.

Η Cosmos club μπαίνει δυναμικά λοιπόν στους παίχτες της αγοράς προκαλώντας αίσθηση από την πρώτη στιγμή.Δεν είναι μικρό πράγμα άλλωστε η πρωτοφανή ανακοίνωση του επίσημου σωματείου των πρακτόρων του ΟΠΑΠ που καλεί την κυβέρνηση να τους "προστατέψει" από την επικείμενη άρση του μονοπωλίου του τζόγου στην χώρα.

Για την εταιρία ακούγονται πολλά όσο αφορά την πηγή και το ύψος των κεφαλαίων της,τους συμμάχους της που είναι ισχυροί παίχτες στον παγκόσμιο επιχειρηματικό στίβο καθώς και τα πεδία των επενδύσεων της που δεν έχει τολμήσει κανείς ν'ακουμπήσει μέχρι πρότινος στην χώρα λόγω του "άβατου" που υπήρχε.

Ο χρόνος λένε ότι είναι ο καλύτερος σύμμαχος σε μια επένδυση αναμφισβήτητα όμως είναι και ο μεγαλύτερος κριτής της.Θα δείξει λοιπόν.


Παραθέτουμε το επίσημο δελτίο τύπου της εταιρίας και αναμένουμε τα νεότερα:

Στην κατάμεστη αίθουσα Attica του κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών Royal Olympic, πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική παρουσίαση του νέου βήματος της Cosmos Club που είναι πλέον ο Χρυσός χορηγός των Εθνικών ομάδων Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών.

Η Εταιρία που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να φέρει νέα πνοή στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας παρουσίασε τη Λέσχη Royal, την οποία αποτελούν οι 33 κορυφαίες εταιρίες – μέλη της οικογένειας της CosmosClub

Επιπρόσθετα, η Cosmos Club ανακοίνωσε κάποια από τα άμεσα σχέδιά της τα οποία αφορούν κατά πρώτον στην δημιουργία ψηφιακού νομίσματος το οποίο έχει αντίκρισμα σε χρυσό και κατά δεύτερον στην άφιξη της τεχνολογίας 4D στην Ελλάδα έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει την υπέρτατη 4D κινηματογραφική εμπειρία. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι των 33 εταιριών παρουσίασαν τις δραστηριότητες και τις προοπτικές που έχει η κάθε μία στον τομέα της ενώ το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας Ανδρών.

Στην αναγγελία της παρουσίας των αθλητών της Εθνικής μας Κώστα Προύσαλη, Νίκου Σμαραγδή, Ανδρέα Φράγκου, Γιώργου Πετρέα, Θανάση Πρωτοψάλτη και του Ομοσπονδιακού τεχνικού Σωτήρη Δρίκου η αίθουσα σείστηκε από χειροκροτήματα, με τους παρευρισκόμενους να εύχονται στους διεθνείς μας να επιστρέψουν από την Σλοβακία με την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...