7 Φεβρουαρίου 2013

Η χώρα της πείνας (φωτογραφίες)


Ανάπτυξη - ανάπτυξη - ανάπτυξη (τρις) που λέει κι ο πορδηπουργός μας

Να ποδοπατηθούν κόντεψαν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να προμηθευτούν λίγα δωρεάν φρούτα και λαχανικά, ενώ δεν έλειψαν ακόμη και οι... τραυματίες.Το πρωί της Τετάρτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών έστησαν πάγκους και φορτηγά και μοίραζαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά σε ανέργους, πολύτεκνους και συνταξιούχους.


Υπολογίζεται ότι μέσα σε δύο ώρες διατέθηκαν 50 τόνοι προϊόντων, περίπου. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε πολύς, η οργάνωση απούσα και η ένταση και ο εκνευρισμός εμφανής, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν πρωτοφανείς σκηνές.

Υψωμένα χέρια μπροστά από τα φορτηγά έμοιαζαν να ικετεύουν για μια σακούλα προϊόντων και από την άλλη πλευρά οι έμποροι να πετούν σακούλες με τα προϊόντα στον κόσμο από τα φορτηγά.

Χέρια μπροστά από τα φορτηγά να υψώνονται σαν σε ικεσία για μια σακούλα προϊόντα. "Αν δεν μπει τάξη στον κόσμο τότε θα ποδοπατηθούν", έλεγαν με απόγνωση πολίτες.

Μάλιστα, πάνω στον πανζουρλισμό τραυματίστηκε και ένας νεαρός ο οποίος παρασύρθηκε από το «ποτάμι» του κόσμου, έπεσε προς τα πίσω και χτύπησε το κεφάλι του. Στο σημείο έφθασε αμέσως μια μηχανή του ΕΚΑΒ και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Πηγή: iefimerida.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...