15 Σεπτεμβρίου 2012

Λόγια μεγάλων ανδρών Νο3 (το αφορολόγητο)

Αφορά δημοσίευση της Παρασκευής 6 Ιουλίου 2012

Αύξηση του αφορολόγητου θα ανακοινώσει ο Αντ. Σαμαράς

Την αύξηση του αφορολόγητου στις 8.000 ευρώ (από 5.000 που ισχύει σήμερα) και την άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13% θα ανακοινώσει το απόγευμα στη Βουλή ο πρωθυπουργός, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Την αποκάλυψη έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99.5 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι έχουν συμφωνήσει ως προς τα συγκεκριμένα μέτρα και έχουν εξεταστεί ισοδύναμα για τον προϋπολογισμό, τα οποία θα παρουσιαστούν στην τρόικα.

Ο κ. Τσούκαλης είπε επίσης ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και ότι η παρουσία του εγγυάται την αξιοπιστία της ελληνικής πλευράς απέναντι στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τους προκατόχους στο υπουργείο, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «λειτούργησαν περισσότερο πολιτικά».


Πηγή: capital.gr
http://www.capital.gr/news.asp?id=1550995 

Φυσικά και δεν πρόκειται για ακόμη μια φορά να τηρήσει τις δεσμεύσεις του αλλά το χειρότερο είναι πως οδεύουμε προς κατάργηση του αφορολόγητου σε όλους!

Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι !!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...