5 Φεβρουαρίου 2012

Sporos story: Τα λαμπερά θύματα του Δρόσου.

Σαν βόμβα έσκασε στο χώρο του αθλητισμού η σύλληψη του πρώην προέδρου των ομάδων μπάσκετ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ Δημήτρη Δρόσου, ο οποίος κατηγορείται, ότι το 2009 καταχράστηκε το ποσό των 500.000 ευρώ από εταιρεία στοιχημάτων στη Μάλτα, στην οποία ήταν διευθυντής.

Για κάποιους, όμως, η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ κατηγορείται, ότι απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από αθλητές, μοντέλα και σχεδιαστές, τα οποία ποτέ δεν επέστρεψε.

Στη λίστα των φερομένων ως θυμάτων του είναι μεταξύ άλλων η γυμνάστρια και παρουσιάστριαΓωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, τα μοντέλα Ιωάννα Παπαδημητρίουκαι Στέλλα Δημητρίου, καθώς και ο σχεδιαστής και fashion pr εκδηλώσεων Χάρης Σιανίδης.

Μαστροκώστα – Δέλλας: «Του δώσαμε 100.000 ευρώ»


Στη μήνυση που κατέθεσε κατά του Δημήτρη Δρόσου στις 16 Νοεμβρίου του 2010 και την οποία σας παρουσιάζει το newsbomb, η Γωγώ Μαστροκώστα υποστήριξε, ότι η ίδια και ο σύζυγός της, διεθνής ποδοσφαιριστής Τραϊνός Δέλλας, έδωσαν το ποσό των 100.000 ευρώ, προκειμένου ο επιχειρηματίας να το επενδύσει στη στοιχηματική εταιρεία «Gold Victory» στη Μάλτα, την οποία είχε συστήσει με άλλα άτομα.

Παράλληλα, ήταν συνέταιρος και στην εταιρεία Winbet, η οποία έδινε ειδήσεις και συμβουλές για αθλητικά αποτελέσματα και ιστοσελίδες. «Τον Αύγουστο του 2008 έπεισα το σύζυγό μου, ΔΕΛΛΑ Τραϊανό, να επενδύσουμε και εμείς ένα κεφάλαιο στη στοιχηματική εταιρεία του ΔΡΟΣΟΥ, δεδομένου ότι ο ίδιος μας έλεγε ότι το κεφάλαιό μας είναι εγγυημένο, ότι με κωδικό που θα μας δώσει θα ελέγχουμε κάθε κίνηση, ενώ επιπλέον θα μπορούσαμε κάθε στιγμή να αποδεσμεύσουμε το κεφάλαιό μας. Πράγματι, ο σύζυγός μου έβαλε 80.000 ευρώ και εγώ άλλα 20.000 ευρώ».

katathesh-mastrokwsta-1logo

Όταν η Μαστροκώστα επιχείρησε να εκταμιεύσει τα χρήματά της, ο Δρόσος, όπως λέει, δεν της έδωσε ούτε ένα ευρώ: «Στις αρχές Δεκεμβρίου 2008 γέννησα και τις αμέσως επόμενες ημέρες έμαθα ότι έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και έτσι ζήτησα από το ΔΡΟΣΟ να μου αποδεσμεύσει ένα ποσό, περίπου 10.000 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, για τις ανάγκες που εκτάκτως είχαν προκύψει. Αυτός μας υποσχόταν από μέρα σε μέρα ότι θα μας δώσει τα χρήματα, ενώ από ένα σημείο και έπειτα άρχισε να επικαλείται ένα πρόβλημα υγείας που είχε, εξαιτίας του οποίου είχε φύγει στο εξωτερικό… Κάποιες συναντήσεις έκανε ο σύζυγός μου μαζί του, χωρίς όμως αποτέλεσμα».
katathesh-mastrokwsta-2_logo

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει στην κατάθεσή της η Γωγώ Μαστροκώστα, έδωσε 15.000 ευρώ στην αδελφή της Φωτεινή, «για να συμπληρώσει το ελάχιστο ποσό των 30.000 ευρώ, που ο Δρόσος της είχε πει ότι μπορεί να επενδύσει», ούτε εκείνη όμως πήρε πίσω τα χρήματά της.
katathesh-mastrokwsta-3logo

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...