14 Φεβρουαρίου 2012

«Αθάνατοι» διάλογοι Πάγκαλου – Καστανίδη


Όταν ο Θόδωρος Πάγκαλος χαρακτήριζε «αισχρή και ηθικά καταδικαστέα» τη στάση των βουλευτών που επέλεξαν να απόσχουν από την κρίσιμη ψηφοφορία για το νέο Μνημόνιο, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ανέμενε μια εξίσου βίαια αντίδραση από τον άλλοτε πολιτικό του φίλο, Χάρη Καστανίδη.

Ο απών από την ψηφοφορία, πρώην υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, απάντησε από τον Real fm στον ίδιο τόνο και σε προσωπικό ύφος, χαρακτηρίζοντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης «ασάλευτο γίγαντα με σαλεμένη λογική»!


Όπως το διαβάσατε. Με «σαλεμένη λογική»!
Τι βαρύτερο, άραγε, θα μπορούσε να πει;

Το ερώτημα είναι σε ποιο επίπεδο μπορεί να φτάσει η διαγραφόμενη εμφύλια σύρραξη στο ΠΑΣΟΚ, αν οι διαγραμμένοι βουλευτές ιδρύσουν νέο κόμμα. Θα αρχίσουν να κανιβαλίζουν αλλήλους; Η αντιπαράθεση θα είναι στο πλαίσιο «είσαι αισχρός», όχι «εσύ είσαι χοντρός και σαλεμένος»;

Θα δημιουργήσουν, όμως, νέο κόμμα;
Ο Καστανίδης ρωτήθηκε και απάντησε ότι «νέο κόμμα θα ιδρύσουν ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος», εννοώντας ότι εκείνοι αποστάστησαν από τις αρχές του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο ίδιος, η Λούκα Κατσέλη, η Μαριλίζα και οι άλλοι βουλευτές που ψήφισαν «όχι στο Μνημόνιο» παραμένουν το ΠΑΣΟΚ!

Αντιληπτό;

από το aixmi.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...