7 Φεβρουαρίου 2012

Ο Αντώνης Κομανέτσης και ο Γιώργος Καρατζαφύρερ δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να ισοπεδώσουν μισθούς και συντάξεις αλλά οι ίδιοι τα έχουν οικονομήσει και κάνανε την καβάντζα τους τόσα χρόνια!

O Αντώνης Κομανέτσης Σαμαράς και ο φίλος του Καραμπέρη Καρατζαφέρης, είναι δύο πάμπλουτοι με τα σημερινά δεδομένα Έλληνες.

Αυτοί οι δύο πάμπλουτοι πολιτικοί με τα απίστευτα ακίνητα-ο Καρατζαφέρης σηκώνει πολυκατοικία στα Παλαιό Φάληρο-συμφώνησαν να μειωθεί ο κατώτατος μισθός από 22-35%!Αυτό σημαίνει ότι θα μειωθούν αυτόματα και οι υπόλοιποι μισθοί των εργαζομένων μιας εταιρεία αφού είναι γνωστό πως οι μισθοί προσαρμόζονται ανάλογα με τον κατώτατο.

Αυτό το έγκλημα που θα επιτρέπει στους εργοδότες να δίνουν μισθούς που θα ξεκινάνε από τα 350 ευρώ συνυπογράφουν ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης οι οποίοι δήλωσαν τα εξής στο πόθεν έσχες>Αντώνης Σαμαράς

Τα έσοδα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανέρχονται σε 107.150 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και σε 110.695,28 ευρώ από άλλες πηγές (όχι τεκμαρτά). Η σύζυγός του, Γεωργία Κρητικού, εμφανίζει εισοδήματα ύψους 53.924,10 ευρώ.


Νέο απόκτημα στην ακίνητη περιουσία αποτελούν ένα διαμέρισμα 153 τ.μ. στην οδό Μουρούζη και ένα αγροτεμάχιο 3.126,88 στην Πύλο Μεσσηνίας, αξίας 110.000 ευρώ.

Το ίδιο έτος πωλήθηκαν διαμέρισμα και αποθήκη (50%) επίσης στην οδό Μουρούζη με εισπραχθέν τίμημα 78.848,10 ευρώ.

Στα προϋπάρχοντα ακίνητα περιλαμβάνονται ένα οικόπεδο 2.335,51 τ.μ στην Κηφισιά, 2 αγροτεμάχια στο Λαύριο, ένα αγροτεμάχιο στην Εύβοια, ενώ η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά διαθέτει διαμέρισμα και κατάστημα στο Ναύπλιο, διαμέρισμα, οικία και γραφείο στην Αθήνα, οικία και οικόπεδο στην Εκάλη και οικόπεδο στην Καλλιθέα.

Γιώργος Καρατζαφέρης

Τα εισοδήματα του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. ανέρχονται σε 102.324,4 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και 165.750 από άλλες πηγές, ενώ η σύζυγός του, Παρασκευή, εμφανίζει εισοδήματα 6.000 ευρώ.

Η ακίνητη περιουσία του ζεύγους αυξήθηκε σε σχέση με το 2008 με υπό ανέγερση κτίσμα στο Παλαιό Φάληρο και αποθήκη στην Κορινθία.

Από εκεί και πέρα, στα προϋπάρχοντα ακίνητα περιλαμβάνονται βοσκότοπος 8.500 τ.μ. και οικόπεδο 250 τ.μ στην Αρκαδία, 5 διαμερίσματα στην Καλλιθέα Αττικής, ένα πάρκινγκ στην Καλλιθέα, οικία στην Κερατέα, διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, βοσκότοπο στην Κορινθία, οικία στην Φθιώτιδα.

Η σύζυγός του έχει 2 διαμερίσματα στην Αθήνα, 2 καταστήματα στην Καλλιθέα, ένα διαμέρισμα στο Μάτι Αττικής, ένα βοσκότοπο και μια οικία στην Κατερίνη.

Οι τραπεζικές καταθέσεις για τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. ανέρχονται σε 22.385


kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...