14 Φεβρουαρίου 2012

''Θυσιάζει'' δημοσιογράφους ο Μέρντοχ προσπαθώντας να σώσει τον όμιλο.

Εσπευσμένα επιστρέφει στην Βρετανία ο Ρούπερτ Μέρντοχ, ώστε να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης, ύστερα από τις νέες συλλήψεις που έγιναν. Συγκεκριμένα, η αστυνομία συνέλαβε χθες τα ξημερώματα 5 δημοσιογράφους της εφημερίδας Sun, 2 υπαλλήλους του υπουργείου Άμυνας και έναν αστυνομικό. Δύο βδομάδες πριν άλλοι 4 δημοσιογράφοι της ίδιας εφημερίδας και ένας αστυνομικός είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της
δωροδοκίας. Όπως προκύπτει από τις έρευνες, οι δημοσιογράφοι έδιναν χρήματα στους αστυνομικούς και σε άλλους υπαλλήλους, για να αποσπάσουν πληροφορίες. Λέγεται πως όλες αυτές οι συλλήψεις έγιναν, προκειμένου να σωθεί ο όμιλος. Έγινε γνωστό ακόμα, πως ο ιδιοκτήτης λαμβάνει μηνύματα αγανακτισμένων εργαζομένων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε,η εφημερίδα δεν πρόκειται να πουληθεί. Ο εκδότης της εφημερίδας, Ντομίνικαν Μόχαν, δήλωσε: '' Είμαι σοκαρισμένος για τις συλλήψεις. Έχω αποφασίσσει ότι θα συνεχίσω να διευθύνω την εφημερίδα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Το προσωπικό είναι εξαιρετικό. Σκοπός μας είναι να ικανοποιούμε τους αναγνώστες, για αυτό προσπαθούμε να βγάλουμε το φύλλο της Δευτέρας.'' Παρόλα αυτά, υπάρχουν φόβοι πως η κρίση θα συνεχιστεί.

από το media.zenfs.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...