8 Φεβρουαρίου 2012

Παπουτσής: «Ο Παπαδήμος υπερέβη πλέον τα εσκαμμένα.


Ένα ακόμα φραστικό επεισόδιο στην διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που αποκαλύπτει σήμερα το iefimerida.gr δείχνει την ένταση που επικρατεί πλέον ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη του κόμματος αλλά και τις σχέσεις τους με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Σε κάποια στιγμή της συνεδρίασης κι ενώ οι τόνοι είχαν ανέβει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στον πρωθυπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά «ο Παπαδήμος υπερέβη πλέον τα εσκαμμένα...»

Η φράση αυτή αντιμετωπίστηκε για λίγο με αμηχανία από τους παριστάμενους μέχρι που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος στράφηκε προς την μεριά του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου . «Γιώργο, τι λες εσύ; Εσύ δεν υπέδειξες τον κ. Παπαδήμο; Δεν θα απαντήσεις στον Χρήστο;» αναρωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος.

Ο κ. Παπανδρέου αντιμετώπισε με ακόμα μεγαλύτερη αμηχανία το ερώτημα αλλά επέλεξε να μην απαντήσει ενώ και ο κ. Παπουτσής δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο, με αποτέλεσμα η συζήτηση για το θέμα να λήξει εκεί...

iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...