29 Ιανουαρίου 2012

Super προσφορά του Sporos News για τους αναγνώστες του.

Η Αννούλα του Σαββατοκύριακου (3 ροζ ιστορίες)...

"Ανόητος" ο Νίκος Παπανδρέου για την υπουργό Παιδείας.


«Δε θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσω στον αδελφό του τ. πρωθυπουργού, που δεν έχει καμία θεσμική θέση, ούτε στις ανοησίες που έχει πει», δήλωσε σήμερα στη πρωινή εκπομπή του MEGA η κ. Διαμαντοπούλου, κληθείσα να σχολιάσει τις παρεμβάσεις του αδελφού του ΓΑΠ.
Έτσι, χρεώνεται και η ευνοημένη από τους Παπανδρέου υπουργός σε εκείνους τους pasokus pasokus που διακρίνονται για το ξεχωριστό ήθος τους. Εντάσσεται αυτόβουλα στην κατηγορία όσων, μπρος στην δημοσκοπική συντριβή του ΠΑΣΟΚ, τα χάνουν καιστρέφονται κατά των ευεργετών τους κι εκείνων που (καθ)όρισαν την πολιτική τους διαδρομή, επιδεικνύοντας τα λιγοστά αντίβαρα αξιοπρέπειας που διαθέτουν. Παράλληλα, καταδεικνύουν την περίσσια διάθεση αχαριστίας που τους διακρίνει.


Δεν γράφω αμυνόμενος τους Παπανδρέου. Δεν αξίζουν την όποια προάσπιση. Υπογραμμίζω,απλά, σημεία χαρακτήρων των όσων διαμορφώνουν πολιτική για την Παιδεία, την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό μας, ενώ οι άλλοι που έμπρακτα κάτι μας χάρισαν, πεθαίνουν.

press-gr.blogspot

Και κλάααμα η Αννούλα.

Τ' ακούσαμε-διαβάσαμε-κι αυτό. Βόγκηξε στο κλάμα η Άννα.
Τι, που, πως; Ακούστε (το σχετικό απόσπασμα το πήραμε από ΤΑ ΝΕΑ) :

"Είκοσι χρόνια στην πολιτική, δεν έχω βάλει τα κλάματα. Μου συνέβη στο θέμα της καθυστέρησης των βιβλίων, όταν αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα.Αυτό το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε και που επηρέασε τις οικογένειες, με έκανε να κλάψω. Για μένα αποτελεί μεγάλο στοίχημα να μην ξανασυμβεί" .

Αυτό είναι βέβαιο. Στη νέα σχολική χρονιά, θα κλάψει άλλος.
nonews-news.blogspot


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Μόνο η Διαμαντοπούλου θα μπορούσε να συμπεριφερεί έτσι. Για να υποστηρίξει τον Παπαδήμο, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους βουλευτές που δεν ψήφισαν το άρθρο του πολυνομοσχδίου. Τους κατηγόρησε ότι λειτουργούν με ένστικτα προεκλογικής περιόδου(!) και αντί να υπερασπιστεί τη διαφορετική άποψη των συναδέλφων της, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής, χαρακτήρισε τηγν εικόνα τους θλιβερή. Θλιβερή είναι η ίδια η Διαμαντοπούλου. Και το ξέρει πολύ καλά αυτό.
fimotro.blogspot



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...