30 Ιανουαρίου 2012

Τα παλικάρια της φακής και οι ...διαρροές από τη σύσκεψη υπό τον Παπαδήμο!

Ο παλαιοκομματισμός σε όλο του το μεγαλείο! Μαζεύτηκαν οι τρεις συγκυβερνήτες στο Μαξίμου το μεσημεράκι της Κυριακής και επί τρεις ώρες συζητούσαν τι πρέπει να κάνει ο πρωθυπουργός, που οι ίδιοι διόρισαν, στην κρίσιμη σύνοδο κορυφής. Οι πρώτες πληροφορίες από το Μαξίμου και τα επιτελεία των κομμάτων ήταν ότι υπήρξε απόλυτη σύμπλευση για τη μάχη των Βρυξελλών.
Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η πιστοποίηση της «λευκής επιταγής» από την ανακοίνωση Παπαδήμου, που το περιεχόμενό της γνώριζαν και ενέκριναν οι 3 αρχηγοί. Όλα αυτά έγιναν μεταξύ 4 και 5 το απόγευμα.


Αμέσως μετά κι αφού οι 3 συγκυβερνήτες είχαν συσκεφθεί με τα επικοινωνιακά τους επιτελεία και τις… αυλές τους, άρχισε το μάλε βράσε.
Οι μαυρογιαλούροι επέστρεψαν δυναμικά, ταράζοντας ακόμη περισσότερο την κοινωνία με τα καμώματά τους.
Από την Ιποκράττους έλεγαν πως ο «αντιεξουσιαστής» Παπανδρέου επισήμανε την ανάγκη προστασίας των μισθωτών( !!!) αλλά και την ανάληψη της ευθύνης από τους εταίρους στη διαδικασία του κοινωνικού διαλόγου και τέλος υπογράμμισε ότι είναι απαράδεκτη η άποψη για τοποθέτηση επιτροπείας στην ελληνική οικονομία.
Επίσης οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε στη σύσκεψη ότι η σύγκλιση των πολιτικών δυνάμεων είναι ενισχυτικός παράγοντας της διαπραγμάτευσης καθώς αυξάνει την αξιοπιστία της χώρας προσθέτοντας ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για στήριξη “αλά καρτ”.
Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήραν οι… κύκλοι της Συγγρού. Σύμφωνα λοιπόν με τους γαλάζιους φωστήρες ο «επαναστάτης Αντώνης» εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις για την μείωση του κατώτερου μισθού υποστηρίζοντας ότι μειώσεις μισθών χωρίς πτώση των τιμών δεν οδηγεί σε ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
Δηλαδή μας αποκάλυψαν μέσα στην πρεμούρα τους να κάνουν τη διαρροή, πως ο Σαμαράς συμφωνεί με την μείωση των τιμών, αρκεί να πέσουν και οι τιμές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε και το γνωστό  ότι τα όποια μέτρα ληφθούν δεν θα πρέπει να προκαλούν μεγαλύτερη ύφεση και ότι αντίθετα θα πρέπει να ληφθούν μέτρα στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
Τέλος οι… κύκλοι του Καρατζαφέρη έλεγαν πως ο γίγαντας της πολιτικής, που απειλούσε πως θα αποχωρήσει το κόμμα του από την κυβέρνηση, δήλωσε πως δεν θα κάνει τίποτε (σ.σ.: να ψηφίσει δηλαδή το νέο μνημόνιο, που όλοι μας ξέρουμε πως θα ψηφίσει…), εάν δεν έχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Tο δικό μας απλό ερώτημα είναι το εξής: καλά βρε… παλικάρια της φακής: αφού μέσα δώσατε λευκή επιταγή στον μεταβατικό να συμφωνήσει στα νέα μέτρα του καινούριου μνημονίου, τι βάζετε τους… κύκλους σας και λένε τέτοιες ανοησίες;
Και εν πάση περιπτώσει, αν πράγματι κάποιος διαφώνησε, γιατί δεν βγάλατε μια επίσημη ανακοίνωση να ενημερωθούν και οι πολίτες; Μαυρογιαλούροι! 



kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...