10 Ιανουαρίου 2012

Τσώρτσιλ ο Μπόμπολας: Υπόσχεται «Ιδρώτα, δάκρυα και αίμα».

Στα βήματα του Ουίνστον Τσώρτσιλ βάδισε οΦώτης Μπόμπολας στη σημερινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Πήγασος. Οι σκληρές του αποφάσεις, άφησαν άφωνους όλους όσοι τον άκουσαν και στη συνέχεια το σύνολο του προσωπικού.

Ο Φώτης Μπόμπολας εμφανίστηκεαδιαπραγμάτευτος στο ζήτημα της μείωσης των μισθών κατά 10%, υποσχόμενος ότι αυτή θα είναι και η τελευταία περικοπή του 2012.



Ταυτοχρόνως σημείωσε ότι η μείωση των μισθών δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν και απολύσεις. Θα γίνουν- είπε, αλλά… επιλεκτικά και συναινετικά, με την καταβολή της νόμιμης αποζημίωσης. Σε αντίθετη περίπτωση, διαμήνυσε ότι θα γίνονται 30 απολύσεις το μήνα (!) προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα εξυγίανσης ώστε οι τράπεζες στις οποίες έχει απευθυνθεί να χρηματοδοτήσουν την εταιρεία.

Ο εκδότης δήλωσε ότι δεν θέλει να κλείσει το Έθνος, αλλά για αυτό- είπε, πρέπει να βοηθήσουν και οι δημοσιογράφοι- προφανώς εννοούσε με το αίμα τους…

Σε ότι αφορά στην Ημερησία, είπε ότι δίνεται μάχη, αλλά ότι όσο υπάρχουν οι ισολογισμοί η εφημερίδα δεν κινδυνεύει. Σε διαφορετική περίπτωση, το μέλλον προδιαγράφεται αβέβαιο.

Την τύχη των αθλητικών Sentra και Goal τη συνέδεσε με τα παράνομα στοιχήματα (τα bet-άδικα που λένε οι αθλητικοί). Αν ισχύσει η απαγόρευσή τους που προσφάτως αποφασίστηκε, γνωστοποίησε ότι θα τα κλείσει.

Και τέλος, μέσω Έθνους και Αθηνών, προανήγγειλε την απόφασή του για λουκέτο στον Αγγελιοφόρο της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι είπε στον Αλ. Μπακατσέλο ότι η εφημερίδα πρέπει να κλείσει γιατί είναι ελλειμματική.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...