4 Ιανουαρίου 2012

Έκανε δώρο λιποαναρρόφηση στην επτάχρονη κόρη της!

Μπορεί να είναι μόλις επτά χρονών, όμως η μητέρα της θεωρεί ότι το να της χαρίσει ως δώρο γενεθλίων ένα κουπόνι αξίας 7.000 λιρών Αγγλίας για λιποαναρρόφηση, είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό και μάλιστα αποτελεί επένδυση για το μέλλον της! Άλλωστε δεν είναι το πρώτο ακατάλληλο δώρο που της έχει κάνει, αφού στα έκτα της γενέθλια της έδωσε κουπόνι για πλαστική στήθους!

Η μικρή Poppy Burge έλαβε το παραπάνω ως δώρο Χριστουγέννων, από τη 51χρονη μητέρα της, Sarah Burge, που είναι εθισμένη στις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, -γνωστή ως η ανθρωπόμορφη Barbie-. Η κ. Burge δε, θεωρεί ότι είναι κάτι που θα φανεί πολύ πρακτικό και χρήσιμο στο παιδί της.



«Πρόσθεσα αυτό το κουπόνι στα άλλα που της έχω χαρίσει, δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό. Συνέχεια μου ζητά να υποβληθεί σε εγχείρηση. Θέλει να δείχνει όμορφη και η λιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία που θα της είναι χρήσιμη», λέει μητέρα της και προσθέτει:

«Εγώ αυτά τα κουπόνια τα βλέπω σαν επένδυση για το μέλλον της, είναι σαν να μαζεύεις χρήματα για την εκπαίδευσή της».





Η κ. Burge, που ξόδεψε πάνω από 500.000 λίρες Αγγλίας στις δικές της μεταμορφώσεις, έχει βάλει σκοπό της ζωής της να μετατρέψει την κόρη της σε πρότυπο γοητείας και να την κάνει ένα λαμπερό μοντέλο.

Τη γνωρίσαμε το 2010, όταν αποκάλυψε ότι στο έξι χρονών παιδί της είχε προσλάβει δασκάλα όχι για… μαθηματικά, αλλά για να της μάθει pole dancing.

Πέρυσι, μάλιστα η κ.Burge, που μένει σε μία μεζονέτα αξίας 500.000 λιρών Αγγλίας στο St Neots του Cambridgeshire, γεμάτη υπερηφάνεια, καυχήθηκε ότι χάρισε στην κόρη της για τα έκτα γενέθλιά της μια εγχείρηση προσθετικής στήθους αξίας 6,000 λιρών Αγγλίας, την οποία θα μπορέσει να πραγματοποιήσει στα 16 της χρόνια.

«Η Poppy με παρακαλούσε να κάνει πλαστική στήθους, για αυτό και εγώ της έκανα αυτό το δώρο. Μάλιστα, εάν στα 16 της χρόνια έχει αποκτήσει από τη φύση μεγάλο στήθος, θα μπορέσει να κάνει κάτι άλλο με αυτά τα χρήματα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω κουπόνι ήταν μέρος ενός εξωτικού πάρτι αξίας 12.000 λιρών Αγγλίας, που πραγματοποίησε η κ. Burge για τα γενέθλια της μικρής Poppy.

Η Poppy και επτά φίλες της απολάμβαναν το μανικιούρ και το πεντικιούρ τους. Έφτιαχναν ψεύτικα τατουάζ στο κορμί τους και έπιναν σαμπάνια χωρίς αλκοόλ. Η εορτάζουσα δε, έκλεχε όλες τις εντυπώσεις με το πανάκριβο φόρεμά της (αξίας 300 λιρών Αγγλίας), το εκπληκτικό μανικιούρ της, την έντονη σκιά στα μάτια της, αλλά και για τα γεμάτα extensions μαλλιά της.




Όσο για το δώρο της προσθετικής στήθους η μικρή Poppy δήλωσε: «Ήθελα έναν καινούργιο υπολογιστή, διακοπές και δώρο μια εγχείρηση. Όταν τα απέκτησα όλα, ένα από τα όνειρά μου έγινε πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες ζήλεψαν με αυτό το δώρο» και πρόσθεσε:

«Ανυπομονώ να γίνω σαν τη μαμά μου και να αποκτήσω τόσο μεγάλα στήθη. Είναι πανέμορφα».

«Η Poppy είναι ένα φυσιολογικό σαν όλα τα άλλα. Αγαπάει τα sports και τρελαίνεται να παίζει έξω. Τα κορίτσια δε θέλουν να βλέπουν πια τη Χιονάτη ή τη Σταχοπούτα», λέει η 51χρονη μητέρα της και σημειώνει ότι:

«Τα κορίτσια θέλουν να γίνουν WAGs (σσ. σύζυγοι ή κορίτσια υψηλού κοινωνικού προφίλ ποδοσφαιριστών) και διάσημες σαν τη Cheryl Cole και τη Lady Gaga. Εγώ απλώς τη στηρίζω και κάνω τα όνειρά της πραγματικότητα. Είναι ένα δείγμα του πώς θα είναι οι άνθρωποι στο μέλλον. Δε θα σε στιγματίζουν, γιατί θες να δείχνεις όμορφος».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...