5 Ιανουαρίου 2012

Ο πόλεμος των ΜΜΕ σε...συνέχειες.

Ο πόλεμος μεταξύ ΔΟΛ και Παπανδρέου και οι τελευταίες εξελίξεις στα ΜΜΕ προμηνύουν καυτό Γενάρη...Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις...


Γι' αυτό πέρασε από τους ύμνους στους επικήδειους.



Έτσι εξηγούνται όλα. Ο Παπανδρέου ντρεπόταν-φοβόταν κιόλας μήπως λερωθεί-να τον δεχτεί κανονικά και τον έμπασε από την πίσω πόρτα. Άλλωστε, αυτά που ζήταγε παρασκηνιακά ο Ψυχάρης, τα 10 εκατομμυριάκια, μόνο από το ημίφως της πίσω πόρτας κουβεντιάζονται.
Κι αφού μπήκε, από 'κει που μπήκε, άρχισε να πλέκει το εγκώμιο και να συνθέτει ύμνους στον Παπανδρέου.


Όταν, όμως, είδε πως ο πρωθυπουργός δεν τσιμπάει, γύρισε την πλάκα. Χθες σας παρουσιάσαμε δύο χαρακτηριστικά άρθρα-πριν και μετά-του αρθρογράφου του ΔΟΛ και διευθυντή σήμερα, του "Βήματος" , Αντώνη Καρακούση.
Ο Ψυχάρης συνέχισε τα χτυπήματα κάτω απ' τη ζώνη, βάζοντας ένα ακόμη τίγρη στη μηχανή του (MEGA) . Ο Ντερμπεντέρης, που σήμερα έφτασε στο αίσχιστο σημείο να αποκαλέσει "Αλβανό τουρίστα" τον Παπανδρέου, ανέλαβε τις ειδικές αποστολές.
Ο Ψυχάρης θέλησε να συνεχίσει την παράδοση του ΔΟΛ (να ανεβοκατεβάζει πρωθυπουργούς της αρεσκείας του) , αλλά έκανε σοβαρά λάθη.
Η αποψινή βόμβα του Παπανδρέου, ήταν μόνο η αρχή.



nonews-news.blogspot.com



Δεν ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε ο Ψυχάρης από την πίσω πόρτα.



Το 'πε ο δηλητηριώδης Μπάμπης. Και το διάνθισε με ειρωνείες του τύπου "ας μην μένουμε σ' αυτές τις λεπτομέρειες" .
Επί της ουσίας τώρα, είπε κάτι πολύ σοβαρό: ο κύριος Ψυχάρης θα έπρεπε, αν είχε παρέμβει ο κύριος Παπανδρέου στην Εθνική, για να μην πάρει το δάνειο ο ΔΟΛ, να το είχε καταγγείλει τότε. Κι όχι τώρα. 
Επίσης, αμφισβήτησε την ειλικρίνεια της αφήγησης της ιστορίας του δανείου και από τον Ψυχάρη, αλλά και από την τράπεζα, η διοίκηση της οποίας λέει πως ποτέ δεν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το αίτημα του ΔΟΛ.
Και ο κύριος Μπάμπης κατέληξε μ' ένα εξίσου δηλητηριώδες σχόλιο: οι δύο πλευρές (Ψυχάρης και τράπεζα) θα πρέπει να συνεννοηθούν, για να δουν πως θα μας πουν την ιστορία με μεγαλύτερη αληθοφάνεια.



nonews-news.blogspot.com



Ο Ψυχάρης πίσω από το πρωτοσέλιδο της "Αυριανής"



Το ήξερε ο Παπανδρέου, γι' αυτό και εξαπέλυσε επίθεση στον Ψυχάρη.

Συνεννοημένος με τον κολλητό του τον Κουρή για να εξαπολύσουν προσωπική επίθεση σήμερα στον Παπανδρέου. Το πρωτοσέλιδο της Αυριανής σε πλήρη συνεννόηση με τον Ψυχάρη. Το Fimotro, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι σημερινή επίθεση της Αυριανής οδήγησε τον... πρώην πρωθυπουργό στην απόφαση να κατονομάσει τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ. To ρεπορτάζ, που δεν είχε όμως φωτογραφίες το απαίτησε ο ίδιος ο Ψυχάρης. Εντελώς τυχαία σήμερα που ο Παπανδρέου έπαιρνε τις αποφάσεις του.



fimotro.blogspot.com





Άλαλα τα χείλη των ασεβών.


Ο Κουρής του προσφέρει το 50% του Kontra.

Πρόταση στον Νίκο Χατζηνικολάου φέρεται να έκανε ο μεγαλομέτοχος του Alter, Γιώργος Κουρής σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει ό,τι σώζεται και έχοντας τον anchorman απλήρωτο παραπάνω από 10 μήνες! Ούτε λίγο ούτε πολύ, λέγεται ότι του πρότεινε να του παραχωρήσει το 50% του KONTRA CHANNEL καθώς επίσης και το management! Άλαλα τα χείλη των ασεβών!

enimerosi24.gr




Νέα κόλπα εκβιασμών: Απολύσεις υπό προειδοποίηση.


Έχει πάτο η κατρακύλα; Προφανώς και όχι. Στο συγκρότημα Μπόμπολα όπου εκπνέει το "τελεσίγραφο" για τη μείωση 10% ορισμένοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να στήσουν κάλπες. Για να ψηφίσουν, λέει, οι δημοσιογράφοι ότι συμφωνούν με τη νέα μείωση. Σώνει και καλά. Και θα συνεχίσουν να ζητάνε συνελεύσεις μέχρι να περάσει ο εκβιασμός.
Και ο εκδότης; Μόλις είδε πως ο εκβιασμός "ή υπογράφετε ή κλείνω το ημερήσιο φύλλο", δεν έπιασε πολλά ψάρια, άλλαξε το τροπάρι. Θα γίνουν απολύσεις με προειδοποίηση!
Θα βγάλει δηλαδή λίστα με ονόματα υπό απόλυση ως τον Ιούνιο του 2012.
Μάλιστα. Και τότε γιατί να συνεχίσουν οι δημοσιογράφοι να δουλεύουν με πάθος και ένταση για την εφημερίδα του; Επειδή θα τους δώσει μισή αποζημίωση; Επειδή τους μειώνει το μισθό; Ή επειδή, έτσι κι αλλιώς με τις μεθόδους διοίκησης που εφαρμόζουν τα στελέχη του, οι εφημερίδες τους θα πάνε για φούντο;
Αυτά τα κόλπα άρχισαν να εφαρμόζονται και στο συγκρότημα Λυμπέρη. Μάλιστα. Εκεί που ο μέτοχος πήρε κάτι εκατομμυριάκια για την παραχώρηση του ραδιοφωνικού σταθμού. Μετά τις μειώσεις μισθών, τις προσλήψεις νέων στελεχών, την 4ήμερη εργασία και τις νέες μειώσεις, άρχισε τις προειδοποιήσεις για απολύσεις τον ερχόμενο Μάρτιο. Έτσι, λέει, θα γλυτώσει το σύνολο των αποζημιώσεων.

greektv-com.blogspot.com




Λύθηκε η συνεργασία Γ. Παπαγιάννη - EXTRA 3.


Λύθηκε αργά χθες το βράδυ η συνεργασία του Γιάννη Παπαγιάννη με το Extra 3 μετά από 6 χρόνια που πέρασαν όταν ο δημοσιογράφος προσλήφθηκε στο κανάλι. Πριν από λίγο ο δημοσιογράφος συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού Φ. Βρυώνη στο ξενοδοχείο Intercontinental και συμφώνησαν σε συναινετικό διαζύγιο και από τις δυο πλευρές. Το Αποκαλυπτικό Δελτίο αναλαμβάνει από Δευτέρα ο Άκης Παυλόπουλος. Καλορίζικος και σιδεροκέφαλος.

fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...