15 Οκτωβρίου 2011

Ο Ρέσλερ «πλασάρει» τη Siemens για επενδύσεις



Μια βόμβα στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης άφησε ο αντικαγκελάριος Ρέσλερ, κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας. Ενώ δεν έχει προχωρήσει καν η κάθαρση σε σχέση με το πολύκροτο σκάνδαλο Siemens, η γερμανική κυβέρνηση θέλει να ξαναβάλει την εταιρία στο παιχνίδι των κρατικών προμηθειών. 

Οι Γερμανοί, που μας βρίσκουν σε στιγμή αδυναμίας και μεγάλης ανάγκης για επενδύσεις, βρήκαν την ευκαιρία να επαναφέρουν στο προσκήνιο τη Siemens, ελπίζοντας ότι τώρα μπορούν να την επιβάλουν ως μεγαλοεπενδυτή. 


Μάλιστα, όπως τονίζει σήμερα η «Άποψη», προτάσσουν ως επιχείρημα το γεγονός ότι το γερμανικό κράτος έχει «καθαρίσει» την εταιρία, η οποία πλέον διοικείται από «νέο αίμα», από στελέχη που δεν έχουν καμία σχέση με εκείνους που έπαιρναν τις δουλειές λαδώνοντας. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι, όταν επισημάνθηκε στο γερμανό πολιτικό ότι η εταιρία έχει εμπλακεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όλων των εποχών στην Ελλάδα, εκείνος απάντησε: «Η διοίκηση της Siemens έχει αλλάξει. Οι καινούργιοι είναι καλά παιδιά. Να τους εμπιστευθείτε».

πηγή:newsbeast


Sporos: Θα του τάξανε κι αυτόν καμιά μιζούλα δεν μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...