31 Οκτωβρίου 2011

“Νέος πρωθυπουργός o Ράιχενμπαχ”


Η Γερμανία έχει φτιάξει τον οικονομικά ζωτικά της χώρο και ονειρεύεται –όπως δήλωσε η Μέρκελ- να ανταγωνιστεί την Κίνα, τις Ινδίες και τη Βραζιλία. Σίγουρα χρειάζεται πάμφθηνο εργατικό δυναμικό. Τώρα που οι Ανατολικογερμανοί και οι Πολωνοί «ξεψάρωσαν» στρέφεται στον Νότο.
Αφιερωμένη η δήλωση του Γερμανού βουλευτή Ντίτερ Ντεμ, σε όσους αναπαράγουν το φαιδρό κυβερνητικό επιχείρημα «αφού δεν τα καταφέρνουμε μόνοι μας, ας έλθουν ξένοι». 
Λέει λοιπόν ο βουλευτής για τον επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ: “Nαι, είναι ο νέος σας πρωθυπουργός. Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του».
Κάπως έτσι δεν ήταν προτεραιότητα και στην κατοχή το 1941-1944 και λιμοκτόνησε ο ελληνικός πληθυσμός των πόλεων. Και αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό δείτε τι γράφαμε στις 14/9 για τον Ράιχενμπαχ «Οι Γερμανοί ξανάρχονται-Σκιώδης πρωθυπουργός ο ΓΑΠhttp://www.antinews.gr/2011/09/14/122204/
Και  συνεχίζει: «Τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων». Ενώ επιτίθεται στην Γερμανίδα καγκελάριο ‘Ανγκελα Μέρκελ ότι με τις δηλώσεις της για τεμπέληδες του Νότου «επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης». «Η Ευρώπη της κ. Μέρκελ δεν είναι η Ευρώπη των λαών αλλά των τραπεζών».
Ας λάβουν υπόψη τους τη δήλωση οι εγχώριοι συνοδοιπόροι της κυβερνητικής πολιτικής, όσοι ενστερνίζονται έστω και μερικώς τις επισημάνσεις των ξένων τοποτηρητών.  Μπας και σταματήσει το εθνικό «αυτομαστίγωμα» και ο κοινωνικός αυτοματισμός κάποια στιγμή.

Καθώς και το παραμύθι ότι «δεν χρειάζονται εκλογέςθα ήταν καταστροφικές».
Ο «διορισμός» του Ράιχενμπαχ  τι είναι τότε;
Μικρός Οδυσσέας
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...